Dopklänning Grace-Estelle

Vår exklusiva dopklänning Grace-Estelle är inspirerad av det Svenska hovets släktklänning. Det är en dopklänning med kunglig känsla i underbara tyger och spetsar. Dopklänningen sys för hand i Grace of Swedens egen ateljé i Sverige. En mycket högkvalitativ dopklänning att spara i generationer.

Klänningen sys med vollang-ärm. Önskar ni lång ärm i satintyg istället så skriver ni det i meddelanderutan i slutet av köpet. (se bild 7 i bildgalleriet)

Önskar ni köpa till en annan doprosett ur vårt sortiment, så lägger ni den i varukorgen, så syr vi den på er dopklänning. 

Storleksguider för ditt barn och plagget hittar du i fotogalleriet till vänster om huvudbilden.

12432-551
Grace of Sweden
5 999,00 kr
Inkl. moms
Storlek: C.68/74
Färgval av doprosett: Babyrosa nr. 4
Storleksval dophätta: Ingen dophätta önskas
KvantitetStorleksguide

Ta hjälp av storleksguiden för att underlättar ditt val.

Bröstmåttet är det viktigaste måttet att välja storlek utifrån.

I bildgalleriet till vänster om huvudbilden finner du fler guider med bland annat våra plaggs mått. Du finner en egen måttlista för Dopkostymer: C. 62-68-74-80-86.

Storlekarna är i lagom passform, inte trånga men definitivt inte säckiga. De är inte tänkta för tex.långärmad tröja eller body under. Önskar ni kläder under så rekommenderar vi linne och strumpbyxa.

Om ditt barn ligger mitt emellan c.56/62 och c.68/74 så kan ni skriva det som en kommentar i meddelanderutan i slutet av ditt köp, så anpassar vi er klänning så den blir lagom. Ange gärna barnets bröstomkrets, vikt, nuvarande storlek och ålder där. Om det är mer än tre veckor till dopet så skriv datumet för användning så vi anpassar tillväxten. 

storleksguide för baby dopklänningar

Sys inom 10 dagar

  Säkerhetspolicy (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Leveransvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Returvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
Beskrivning

Vår dopklänning Grace-Estelle är en mycket exklusiv dopklänning! Den är tillverkad i cremefärgad satin med sidenkänsla och dekorerad med exklusiva spetsar i vår egen design. Den har ljuvliga spetsvolangärmar och en söt volangkrage runt halsen. Klänningen är inspirerad av det Svenska Kungahusets dopklänning.

Spetstyget på kjolen har små söta buketter av rosor och ett lätt rynk faller från oket fram och bak. Vid fållen är det en vacker spetsvolang och modellen är extra lyxigt lång. Klänningsmodellen är vacker och välsittande med ett litet sprund i ryggen som stängs med dold knäppning. Dopklänningen är helfodrad och sys för hand i Grace egen ateljé i Sverige

Om du önskar en annan rosettfärg eller ett annat rosettalternativ så köper du det under fliken Doprosetter på första sidan, där finner du många andra färger och alternativ. Vi syr på ditt rosettval på din dopklänning.

Klänningen sys med vollang-ärm. Önskar ni lång ärm i satintyg istället så skriver ni det i meddelanderutan i slutet av köpet. (se bild 7 i bildgalleriet)

Alla övriga bilder på tex brodyr, skyddsänglar osv. är inspirationsbilder och finns att köpa till som doptillbehör.

Dopbroderi finns som tillval och gör din klänning helt unik och sänder ett minne in i framtiden.

Grace-Estelles dophätta är otroligt söt med samma exklusiva tyg och spetsar och den är helfodrad.

Produktdetaljer
Grace of Sweden
12432-551

Datablad

 • Spets
 • Spets
 • Romantisk
 • Dopklänning
 • Creme / Ivory
 • Female
 • 110 cm
 • Infant
  Toddler

Särskilda referenser

 • 7340206201799