Dopklänning Grace-Fiona

Grace-Fiona är en mycket skir och vacker vit dopklänning med en underbar tunn fransk spets på ett lager av lätt chiffong. En mycket vacker detalj är kjolens avslutning där den vackra spetsen framhävs mot en slät chiffongvolang från den undre chiffongkjolen, vilket ger en stilfull känsla. Dopklänningen har både en modern look eller en shabby chic look beroende på tillbehör. 

Spetsen som klär livet är slutsåld. Vi söker en liknande ersättare, eller så använder vi samma som kjolfållen. Vi kommer skicka bilder för att vara överens innan vi skickar er klänning, så ni blir helt nöjd. =)

Önskar ni köpa till en annan doprosett ur vårt sortiment, så lägger ni den i varukorgen, så syr vi den på er dopklänning. 

Storleksguider för ditt barn och plagget hittar du i fotogalleriet till vänster om huvudbilden.

17708F-77915
Grace of Sweden
3 999,00 kr
Inkl. moms
Storlek: C.68/74
Ärmlängd: Kortärm
Färgval av doprosett: Babyrosa nr. 4
KvantitetStorleksguide

Ta hjälp av storleksguiden för att underlättar ditt val.

Bröstmåttet är det viktigaste måttet att välja storlek utifrån.

I bildgalleriet till vänster om huvudbilden finner du fler guider med bland annat våra plaggs mått. Du finner en egen måttlista för Dopkostymer: C. 62-68-74-80-86.

Storlekarna är i lagom passform, inte trånga men definitivt inte säckiga. De är inte tänkta för tex.långärmad tröja eller body under. Önskar ni kläder under så rekommenderar vi linne och strumpbyxa.

Om ditt barn ligger mitt emellan c.56/62 och c.68/74 så kan ni skriva det som en kommentar i meddelanderutan i slutet av ditt köp, så anpassar vi er klänning så den blir lagom. Ange gärna barnets bröstomkrets, vikt, nuvarande storlek och ålder där. Om det är mer än tre veckor till dopet så skriv datumet för användning så vi anpassar tillväxten. 

storleksguide för baby dopklänningar

Sys inom 5 dagar

  Säkerhetspolicy (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Leveransvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Returvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
Beskrivning

Vår vackra dopklänning Grace-Fiona är en enkel dopklänning med mycket vacker unik fransk spets på ett lager av chiffong. Vilket ger en lätt och romantisk stilfull look. Livet är sytt i ett tyg med vacker siden-look som är överklätt med endekorativ spets. Kjolen är i skir chiffong och avslutas med en volangkant och den är helfodrad. Mycket vacker och välsittande modell med en liten nätt puffärm som passar både flickor och pojkar. Litet sprund i nacken som stängs med tryckknappar i en dold knäppning. Klänningen är 105cm lång från nacke till fåll.

Om du vill ha en annan rosettfärg eller ett annat rosettalternativ så köper du det under fliken Doprosetter, där finner du många vackra färger och alternativ. Så syr vi på ditt val av rosett på din dopklänning.

Alla övriga bilder på tex brodyr, skyddsänglar är inspirationsbilder och finns att köpa till som tillbehör.

Dopbroderi finns som tillval och gör din klänning helt unik och personlig.

Dophätta matchande klänning kan vi sy till den som önskar. Maila oss så kommer vi med ett förslag.

Produktdetaljer
Grace of Sweden
17708F-77915

Datablad

  • Chiffong
  • Chiffong
  • Romantisk
  • Dopklänning
  • Vit
  • Unisex
  • 105 cm
  • Infant
    Toddler