Dophätta - Grace-Madde i vit satin

Söt dophätta i kritvit satin med söt volangkant. Hättan ger ditt barn en klassisk dop-look på sin dopdag. Grace of Sweden syr hättan efter din beställning på vår egen ateljé i Sverige. Dophättan gör din dopdräkt komplett och ger barnets ansikte en vacker inramning.

7994-1912
Grace of Sweden
599,00 kr
Inkl. moms
Storlek: M (43-46 cm)
KvantitetStorleksguide

Ta hjälp av storleksguiden för att underlättar ditt val.

Bröstmåttet är det viktigaste måttet att välja storlek utifrån.

I bildgalleriet till vänster om huvudbilden finner du fler guider med bland annat våra plaggs mått. Du finner en egen måttlista för Dopkostymer: C. 62-68-74-80-86.

Storlekarna är i lagom passform, inte trånga men definitivt inte säckiga. De är inte tänkta för tex.långärmad tröja eller body under. Önskar ni kläder under så rekommenderar vi linne och strumpbyxa.

Om ditt barn ligger mitt emellan c.56/62 och c.68/74 så kan ni skriva det som en kommentar i meddelanderutan i slutet av ditt köp, så anpassar vi er klänning så den blir lagom. Ange gärna barnets bröstomkrets, vikt, nuvarande storlek och ålder där. Om det är mer än tre veckor till dopet så skriv datumet för användning så vi anpassar tillväxten. 

storleksguide för baby dopklänningar

Sys inom 3 dagar

  Säkerhetspolicy (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Leveransvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Returvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
Beskrivning

Vacker dophätta som passar till Grace-Vickan vit, Grace-Noah, Grace-sanna i vitt och Grace-Estelle vit.

Helfodrad hätta i vit satin med en söt spetskant som ger ansiktet en vacker inramning. Hättan finns i tre storlekar. dophättan är ett klassiskt doptillbehör som ger dopbarnet en fin inramning på sin högtidsdag.

Vi rekommenderar kemtvätt eller en lätt handtvätt, strykes på satin. Hättan är ett hantverk som utförs på Grace egen ateljé i Sverige.

Produktdetaljer
Grace of Sweden
7994-1912

Datablad

  • Satin
  • Klassisk
  • Dophätta
  • Vit
  • Unisex

Särskilda referenser

  • 7340206235138