Dophätta Grace-Estelle Variant

Lyxig dophätta i satin med två lager underbar spets. Hättan passar alla Grace of Swedens modeller i creme ton. Det är ett alternativ för dig som önskar tillföra en ljuvare look till din dopdräkt. Hättan är ett hantverk som sys på Grace of Swedens egen ateljé i Sverige.

Flickan på bilden har en storlek för liten hätta. 

18738-1914
Grace of Sweden
949,00 kr
Inkl. moms
Storlek: S (36-42 cm)
KvantitetStorleksguide

Ta hjälp av storleksguiden för att underlättar ditt val.

Bröstmåttet är det viktigaste måttet att välja storlek utifrån.

I bildgalleriet till vänster om huvudbilden finner du fler guider med bland annat våra plaggs mått. Du finner en egen måttlista för Dopkostymer: C. 62-68-74-80-86.

Storlekarna är i lagom passform, inte trånga men definitivt inte säckiga. De är inte tänkta för tex.långärmad tröja eller body under. Önskar ni kläder under så rekommenderar vi linne och strumpbyxa.

Om ditt barn ligger mitt emellan c.56/62 och c.68/74 så kan ni skriva det som en kommentar i meddelanderutan i slutet av ditt köp, så anpassar vi er klänning så den blir lagom. Ange gärna barnets bröstomkrets, vikt, nuvarande storlek och ålder där. Om det är mer än tre veckor till dopet så skriv datumet för användning så vi anpassar tillväxten. 

storleksguide för baby dopklänningar

Sys inom 3 dagar

  Säkerhetspolicy (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Leveransvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Returvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
Beskrivning

Vår modell Grace-Estelle variant är en underbar helfodrad dophätta i cremefärgad satin, med vackra spetsvolanger. Hättan är dekorerad med exklusiv spets i två lager. Dophättan tillför barnet den klassiska dop-looken och framhäver barnet ansikte.

Hättan passar till Grace-Estelle lyx, som ett alternativ till original hättan som enbart säljs ihop med klänningen. Även alla modeller i creme satin som tex. Grace-Molly passar hättan utmärkt.

Hättan är ett hantverk som utförs på Grace egen ateljé i Sverige. Skötselråd finner du längs ner på sidan under rubriken Skötslråd.

Produktdetaljer
Grace of Sweden
18738-1914

Datablad

  • Spets
  • Romantisk
  • Dophätta
  • Creme / Ivory
  • Female

Särskilda referenser

  • 7340206212351