Hos oss kan du komponera en HELT UNIK Dopdräkt till Ditt Barn!

Dophättor

Grace of Sweden designar vackra, unika dophättor till din dopklänning. Vi har ett brett utbud av hättor i många olika stilar och material, allt från lin, bomull, siden och spets. Oavsett om du vill köpa en dophätta till en av våra klänningar eller till en klänning du redan har, så tror vi att vi har en hätta för dig. Vår kollektion är varierad och innehåller allt från moderna, romantiska till gammaldags modeller. Vi tillverkar de allra flesta modellerna för hand i vår egen ateljé i Sverige.

Dophättor

29 produkter

Visar 1-12 av 29 objekt

Aktiva filter

Grid
List

Dophätta Grace-Matroshatt...

Matroshatt är en fin detalj till din sjömans-dopklänning. Den har en fräsch look med sitt vackra vita bomullssatin och marinblå ränder. Hatten är ett härligt alternativ till dophättan som ger ditt barn än härlig karaktär på sin dopdag. Bilder för inspiration: Bildgalleri med inspirationsbilder på sjömanskläder, broderier och fina tillbehör till en komplett sjömans outfit.

Storleksguide

479,00 kr Pris

Vit dophätta med kors -...

Dophätta med vacker dekor med kors runt framkanten. Dophättan är syd i kritvitt blank satintyg. Hättan passar lika fint till pojkar och flickor och är en klassiker på dopbarnet. Hättan är i Svensk desig och sys för hand på Grace of Swedens ateljé. 

Vi kan sy den i off white eller creme som matchar ditt klänningsval. Se sista bilden.

Storleksguide

465,00 kr Pris

Dophätta - Old Memories

Söt dophätta i sekelskifts stil. Tyget är en tunn off white bomullsbatist som har en vacker rand och en hemvävd känsla.

Mycket klädsam och välarbetad modell med ett litet rynk på baksidan hättan. Dophättan ramar in ditt barns ansikte på ett vackert sätt. Dophättan är ett klassiskt plagg som gör ditt barns dopklädsel komplett.

Storleksguide

475,00 kr Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: