Dopklänning Grace-Jasmine

Unik dopklänning med underbar ros-broderad siden organza som klär livet. Dopklänningen sys för hand på Grace of Swedens egen ateljé i Sverige efter dina önskemål. Klänningen går i en vacker färgskala från creme till nogat/beige med små aprikosa inslag. 

Önskar ni köpa till en annan doprosett ur vårt sortiment, så lägger ni den i varukorgen, så syr vi den på er dopklänning. 

15256-1869
Grace of Sweden
3 499,00 kr
Inkl. moms
Storlek: C.56/62
Ärmlängd: Kortärm
Färgval av doprosett: Ingen doprosett önskas
KvantitetStorleksguide

Ta hjälp av storleksguiden för att underlättar ditt val.

Bröstmåttet är det viktigaste måttet att välja storlek utifrån.

I bildgalleriet till vänster om huvudbilden finner du fler guider med bland annat våra plaggs mått. Du finner en egen måttlista för Dopkostymer: C. 62-68-74-80-86.

Storlekarna är i lagom passform, inte trånga men definitivt inte säckiga. De är inte tänkta för tex.långärmad tröja eller body under. Önskar ni kläder under så rekommenderar vi linne och strumpbyxa.

Om ditt barn ligger mitt emellan c.56/62 och c.68/74 så kan ni skriva det som en kommentar i meddelanderutan i slutet av ditt köp, så anpassar vi er klänning så den blir lagom. Ange gärna barnets bröstomkrets, vikt, nuvarande storlek och ålder där. Om det är mer än tre veckor till dopet så skriv datumet för användning så vi anpassar tillväxten. 

storleksguide för baby dopklänningar

Sys inom 7 dagar

  Säkerhetspolicy (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Leveransvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Returvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
Beskrivning

Vår vackra dopklänning Grace-Jasmine är tillverkad i en exklusiv satin i siden look med mjukt vackert fall i cremefärg. En otroligt vacker helsiden organza med broderade rosor klär livet och avslutas med en liten spetsvolang i mjuk persikoton. Mycket unik dopklänning i Svensk design och kvalité. Klänningen finns endast i sex exemplar.

Dopklänningen är ett unikt hantverk som sys upp efter er beställning och önskemål på vår ateljé i Sverige. Lätt rynk faller från oket fram och bak och vid fållen är det en fin spetsbård. Mycket vacker och välsittande modell med en liten nätt puffärm med en söt spetskant. Klänningen stängs med ett sprund i ryggen med knäppning.

Om du vill ha en annan rosettfärg eller ett annat rosettalternativ så köper du det under fliken Doprosetter, där finner du många andra färger och alternativ. Så syr vi på det på din klänning.

Alla övriga bilder på t ex brodyr och skyddsänglar är inspirationsbilder och finns att köpa till som tillbehör.

Dopbroderi finns som tillval och gör din klänning helt unik. Du finner det under fliken dopbroderi.

Produktdetaljer
Grace of Sweden
15256-1869

Datablad

 • Satin
 • Satin
 • Romantisk
 • Dopklänning
 • Creme / Ivory
 • Unisex
 • 95 cm
 • Infant
  Toddler

Särskilda referenser

 • 7340206211903