Dophätta Grace-Madde i off white satin

Ljuv dophätta i satin i tonen Ivory. Hättan har en volang med en söt spetskant som ramar in babyns ansikte och ger ett ombonat utseende. Hättan är i Svensk design och sys på Grace of Swedens egen ateljé i matchande tyg till den klänning du valt. Hättan på huvudbilden är i Ivory.

7983-1894
Grace of Sweden
599,00 kr
Inkl. moms
Storlek: M (43-46 cm)
KvantitetStorleksguide

Ta hjälp av storleksguiden för att underlättar ditt val.

Bröstmåttet är det viktigaste måttet att välja storlek utifrån.

I bildgalleriet till vänster om huvudbilden finner du fler guider med bland annat våra plaggs mått. Du finner en egen måttlista för Dopkostymer: C. 62-68-74-80-86.

Storlekarna är i lagom passform, inte trånga men definitivt inte säckiga. De är inte tänkta för tex.långärmad tröja eller body under. Önskar ni kläder under så rekommenderar vi linne och strumpbyxa.

Om ditt barn ligger mitt emellan c.56/62 och c.68/74 så kan ni skriva det som en kommentar i meddelanderutan i slutet av ditt köp, så anpassar vi er klänning så den blir lagom. Ange gärna barnets bröstomkrets, vikt, nuvarande storlek och ålder där. Om det är mer än tre veckor till dopet så skriv datumet för användning så vi anpassar tillväxten. 

storleksguide för baby dopklänningar

Sys inom 2 dagar

  Säkerhetspolicy (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Leveransvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Returvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
Beskrivning

Vacker dophätta i satin med en söt spetskant som ger en fin inramning till ansiktet. Hättan knyts med ett satinband runt hakan. Den finns i tre färgställningar:

Ivory passar till Grace-Madde och Grace-Alva. Hättan som flickan har på huvudbilden är i tonen Ivory. Den finns även i vitt, som passar till våra vita satinklänningar och i cremefärgad som passar till alla satinklänningar i creme ton. Dophättan finns i tre storlekar.

Hättan ger ett sött intryck och ger fokus till barnets ansikte. Den skyddar lite mot vind och sol vid utomhusdop.

Hättan är ett hantverk som utförs på Grace egen ateljé. Vi syr alltid en hätta i samma tyg som din klänning så det blir ett set. Skötselråd finner du längst ner i fottern på sidan.

Produktdetaljer
Grace of Sweden
7983-1894

Datablad

  • Satin
  • Romantisk
  • Dophätta
  • Creme / Ivory
  • Female

Särskilda referenser

  • 7340206212085