Dopklänning med rosettmönstrad spets

Söt dopklänning i mjuk satin med en vacker rosettmönstrad spetsbård som dekor. Passar bra som unisex modell, trotts att den har en ljuv look, med dina doptillbehör förändrar du karaktären på dopklänningen. Dopklänningens kjol har ett vackert fall. Ingen dophätta ingår i köpet. Dopklänningen matchar med många av våra modeller och du finner några av dem nedan under relaterade produkter.

Du kan göra dina egna personliga val, så som dopbroderi eller om ni vill köpa till en annan doprosett ur vårt sortiment. Lägg era val i vaukorgen så lägger så syr vi doprosett, broderi eller andra val  på er dopklänning.

Måttlistor för ditt barn och plagget hittar du i fotogalleriet till vänster om huvudbilden.

G-Pr.Rosett-82251
Grace of Sweden
1 499,00 kr
Inkl. moms
Storlek: C.68/74
Ärmlängd: Kortärm
Färgval av doprosett: Babyrosa nr. 4
KvantitetStorleksguide

Ta hjälp av storleksguiden för att underlättar ditt val.

Bröstmåttet är det viktigaste måttet att välja storlek utifrån.

I bildgalleriet till vänster om huvudbilden finner du fler guider med bland annat våra plaggs mått. Du finner en egen måttlista för Dopkostymer: C. 62-68-74-80-86.

Storlekarna är i lagom passform, inte trånga men definitivt inte säckiga. De är inte tänkta för tex.långärmad tröja eller body under. Önskar ni kläder under så rekommenderar vi linne och strumpbyxa.

Om ditt barn ligger mitt emellan c.56/62 och c.68/74 så kan ni skriva det som en kommentar i meddelanderutan i slutet av ditt köp, så anpassar vi er klänning så den blir lagom. Ange gärna barnets bröstomkrets, vikt, nuvarande storlek och ålder där. Om det är mer än tre veckor till dopet så skriv datumet för användning så vi anpassar tillväxten. 

storleksguide för baby dopklänningar

Sys inom 3 dagar

  Säkerhetspolicy (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Leveransvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Returvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
Beskrivning

Lättskött dopklänning i mjuk satin med vacker spetsdekor. En utmärkt unisex dopklänning som lätt byter karaktär med olika doptillbehör. 

Produktdetaljer
Grace of Sweden
G-Pr.Rosett-82251

Datablad

  • Satin
  • Romantisk
  • Dopklänning
  • Unisex
  • 105 cm
  • Toddler

Särskilda referenser

  • 7340206234025
  • 9763