Dopklänning Tradition i vit bomull med kort ärm

Vår dopklänning Grace-Tradition i vacker vit bomulls satin är sydd med många fint arbetade detaljer. Dophätta kan köpas till i samma tyg för den som önskar. Bomulls satinen lämpar sig bra för till exempel kyrkor som vill ha en mer lättskött klänning än en linne klänning. Observera att Traditrion bomull är vår budgetklänning och för dig med krav på exklusivare material rekommenerar vi våra andra klänningar i serien Tradition som är tillverkad i Europas finaste linnetyger. En mycket bra unisex dopklänning.

Önskar ni köpa till en annan doprosett ur vårt sortiment, så lägger ni den i varukorgen, så syr vi den på er dopklänning. 

Måttlistor för ditt barn och plagget hittar du i fotogalleriet till vänster om huvudbilden.

Kyrkoförsamlingar kan ha svårt att handla via Klaran, ni kan maila oss så skickar vi faktura. sales@graceofsweden.com

G124KABom
Grace of Sweden
1 299,00 kr
Inkl. moms
Storlek: C.68/74
Ärmlängd: Kortärm
Färgval av doprosett: Babyrosa nr. 4
KvantitetStorleksguide

Ta hjälp av storleksguiden för att underlättar ditt val.

Bröstmåttet är det viktigaste måttet att välja storlek utifrån.

I bildgalleriet till vänster om huvudbilden finner du fler guider med bland annat våra plaggs mått. Du finner en egen måttlista för Dopkostymer: C. 62-68-74-80-86.

Storlekarna är i lagom passform, inte trånga men definitivt inte säckiga. De är inte tänkta för tex.långärmad tröja eller body under. Önskar ni kläder under så rekommenderar vi linne och strumpbyxa.

Om ditt barn ligger mitt emellan c.56/62 och c.68/74 så kan ni skriva det som en kommentar i meddelanderutan i slutet av ditt köp, så anpassar vi er klänning så den blir lagom. Ange gärna barnets bröstomkrets, vikt, nuvarande storlek och ålder där. Om det är mer än tre veckor till dopet så skriv datumet för användning så vi anpassar tillväxten. 

storleksguide för baby dopklänningar

Sys inom 3 dagar

  Säkerhetspolicy (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Leveransvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Returvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
Beskrivning

Grace-Tradition i vitt bomullstyg är en dopklänning för dig som inte är förtjust i lin eller vill ha en lite mer lätt skött dopklänning. Modellen är mycket välsittande med många vackra detaljer. Det som skiljer är den från övriga Tradition-modeller är att den är sydd i ett kvalitéts bomulls satintyg. Dopklänningen sys  Dopklänningen är dekorerad med vackert infälld spets och stråveck fram. Ett lätt rynk faller från oket fram som avslutas med en passpoal. Vid fållen är det sydda stråveck och en spetsbård. Mycket välsittande modell som finns med både kort och lång ärm. Stängs med dolt blixtlås i ryggen.

Om du vill ha en annan rosettfärg eller ett annat rosettalternativ så köper du till det det under egna flikar på förstasidan, där finner du många andra färger och alternativ. Så syr vi det på din klänning. Kryssa då i: Kommer göra ett annat val av doprosett.

Dophättan finns att köpa till och sys då i samma fina vita bomullssatin tyg.

Alla övriga bilder på brodyr och skyddsänglar osv är inspirationsbilder och finns att köpa till som tillbehör till din dopklänning.

Om du väljer broderi til din klänning kan du skapa en helt unik dopklänning och ett vackert minne till ditt barns dopdag.

Produktdetaljer
Grace of Sweden
G124KABom

Datablad

 • Bomull
 • Klassisk
 • Dopklänning
 • Vit
 • Unisex
 • 95 cm
 • Infant
  Toddler

Särskilda referenser

 • 7340206233820
 • 403