Dopklänning med pärlbroderat sidentyg

Vår vackra chiffong dopklänning  har ett vackert pärlbroderi på livet som är gjort på ett skimrande silkesmatt organzatyg, vilket gör  klänningen helt unik. Den finns bara i ett fåtal exemplar och har en exklusiv känsla. Det är ett vackert hantverk som utförs på Grace of Swedens egen ateljé i Sverige. Med våra vackra doptillbehör förvandlar du din dopklänning till ett personligt dopplagg att spara i generationer.

Önskar ni köpa till en annan doprosett ur vårt sortiment, så lägger ni den i varukorgen, så syr vi den på er dopklänning. 

Storleksguider för ditt barn och plagget hittar du i fotogalleriet till vänster om huvudbilden.

211PB-73696
Grace of Sweden
3 799,00 kr
Inkl. moms
Storlek: C.68/74
Ärmlängd: Kortärm
Färgval av doprosett: Offwhite 1cm bred
KvantitetStorleksguide

Ta hjälp av storleksguiden för att underlättar ditt val.

Bröstmåttet är det viktigaste måttet att välja storlek utifrån.

I bildgalleriet till vänster om huvudbilden finner du fler guider med bland annat våra plaggs mått. Du finner en egen måttlista för Dopkostymer: C. 62-68-74-80-86.

Storlekarna är i lagom passform, inte trånga men definitivt inte säckiga. De är inte tänkta för tex.långärmad tröja eller body under. Önskar ni kläder under så rekommenderar vi linne och strumpbyxa.

Om ditt barn ligger mitt emellan c.56/62 och c.68/74 så kan ni skriva det som en kommentar i meddelanderutan i slutet av ditt köp, så anpassar vi er klänning så den blir lagom. Ange gärna barnets bröstomkrets, vikt, nuvarande storlek och ålder där. Om det är mer än tre veckor till dopet så skriv datumet för användning så vi anpassar tillväxten. 

storleksguide för baby dopklänningar

Sys inom 7 dagar

  Säkerhetspolicy (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Leveransvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Returvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
Beskrivning

En mycket vacker dopklänning med exklusivt pärlbroderat sidenliv och kjol i skir chiffong som avslutas med en enkel volangkant. (som på Grace-Rose) Mycket vacker och välsittande modell med en liten nätt puffärm. Stängs sprund i nacken med doldknäppning. Klänningen är 105cm lång från nacke till fåll. Kjolen är helfodrad. Dopklänningen ingår i vår kollektion "One of a Kind".

Om du vill ha en annan rosettfärg eller ett annat rosettalternativ så köper du det under fliken Doprosetter, där finner du många färgval och alternativ som gör klänning till helt din egen.

Alla övriga bilder på tex brodyr, skyddsänglar osv. är enbart inspirationsbilder och finns att köpa till som tillbehör till din dopklänning, så den blir precis så som du drömt om.

Dopbroderi finns som tillval och gör din klänning helt unik.

Dophätta tillhörande Grace-Minna är den samma som hättan som heter Grace-Rose kan beställas under Dophättor.

Produktdetaljer
Grace of Sweden
211PB-73696

Datablad

 • Chiffong
 • Chiffong
 • Romantisk
 • Dopklänning
 • Off white
 • Unisex
 • 110 cm
 • Infant
  Toddler

Särskilda referenser

 • 7340206230492