Dopklännig i off white brodyrtyg

En riktigt klassisk dopklänning i underbar vintervit bomulls brodyr med vackert mönster. Kjolen är sydd i bomullssatin ton i ton med brodyren och den har en fin lyster. Klänningen har en härlig vidd och längd i kjolen, som avslutas med en brodyrvolang. Halsen har en söt ståkrage med fin lyster. Dopklänningen är ett fint hantverk som sys på vår egen ateljé.

Önskar ni köpa till en annan doprosett ur vårt sortiment, så lägger ni den i varukorgen, så syr vi den på er dopklänning. 

Storleksguider för ditt barn och plagget hittar du i fotogalleriet till vänster om huvudbilden.

KL00015-4640
Grace of Sweden
3 899,00 kr
Inkl. moms
Storlek: C.56/62
Ärmlängd: Kortärm
Färgval av doprosett: Babyblå nr. 12
KvantitetStorleksguide

Ta hjälp av storleksguiden för att underlättar ditt val.

Bröstmåttet är det viktigaste måttet att välja storlek utifrån.

I bildgalleriet till vänster om huvudbilden finner du fler guider med bland annat våra plaggs mått. Du finner en egen måttlista för Dopkostymer: C. 62-68-74-80-86.

Storlekarna är i lagom passform, inte trånga men definitivt inte säckiga. De är inte tänkta för tex.långärmad tröja eller body under. Önskar ni kläder under så rekommenderar vi linne och strumpbyxa.

Om ditt barn ligger mitt emellan c.56/62 och c.68/74 så kan ni skriva det som en kommentar i meddelanderutan i slutet av ditt köp, så anpassar vi er klänning så den blir lagom. Ange gärna barnets bröstomkrets, vikt, nuvarande storlek och ålder där. Om det är mer än tre veckor till dopet så skriv datumet för användning så vi anpassar tillväxten. 

storleksguide för baby dopklänningar

Sys inom 5-7 dagar

  Säkerhetspolicy (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Leveransvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Returvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
Beskrivning

Vår dopklänning i mjukt vit brodyr är en riktigt lyxig variant av en klassisk brodyr-dopklänning. Den är sydd i bomullssatin med underbar glansig yta av hög kvalité. Livet och ärmen har en vacker brodyr dekor, samma vackra brodyr  finns i kjolens slut som en bred lyxig volanger som ger kjolen tyngd och fall. Halsen  har en söt liten krage som med vackra bågar med lyster.

Klänningen finns endast i fem exemplar och ingår i vår dopkollektion "One of a Kind". För dig som uppskattar det unika och handsydda.

Alla övriga bilder på tex brodyr, skyddsänglar osv. är enbart inspirationsbilder och finns att köpa till som tillbehör. Om du önskar ett annat rosettalternativ kan du köpa till det under fliken Doprosetter så syr vi fast den på din klänning.

Dopbroderi finns som tillval och gör din klänning helt unik finner du under fliken dopbroderi.

Dophätta tillhörande brodyrklänningen finner du under fliken dophättor eller i länken nedan.

Produktdetaljer
Grace of Sweden
KL00015-4640

Datablad

  • Bomull
  • Bomull
  • Klassisk
  • Dopklänning
  • Off white
  • Unisex
  • Infant
    Toddler

Särskilda referenser

  • 7340206220271