Dopklänning Sandra med pärlbroderad spetsbård

Ljuvlig dopklänningen för dig som söker det enkla men effektfulla. Klänningen är dekorerad med en vacker skir spets med pärldekor som sys för hand på klänningslivet. Dopklänningen är sydd i en mjuk satin med vacker matt-blank sidenlyster i en vintervit ton.

Dopklänningen sys upp till dig efter dina önskemål och du kan själv välja accessoarer. Om du vill ha en ett annat rosettalternativ så köper du det under fliken Dprosetter, där finner du många alternativ.Önskar du dopbroderl så syr vi på det på din klänning eller dopband. Huvudbilden har doprosett i tonen Old Rose, nr 32 och tredjebilden har nr 34, ljus ljung. 

Storleksguider för ditt barn och plagget hittar du i fotogalleriet till vänster om huvudbilden.

G-sandra
Grace of Sweden
1 599,00 kr
Inkl. moms
Storlek: C.68/74
Ärmlängd: Kortärm
Färgval av doprosett: Ingen doprosett önskas
KvantitetStorleksguide

Ta hjälp av storleksguiden för att underlättar ditt val.

Bröstmåttet är det viktigaste måttet att välja storlek utifrån.

I bildgalleriet till vänster om huvudbilden finner du fler guider med bland annat våra plaggs mått. Du finner en egen måttlista för Dopkostymer: C. 62-68-74-80-86.

Storlekarna är i lagom passform, inte trånga men definitivt inte säckiga. De är inte tänkta för tex.långärmad tröja eller body under. Önskar ni kläder under så rekommenderar vi linne och strumpbyxa.

Om ditt barn ligger mitt emellan c.56/62 och c.68/74 så kan ni skriva det som en kommentar i meddelanderutan i slutet av ditt köp, så anpassar vi er klänning så den blir lagom. Ange gärna barnets bröstomkrets, vikt, nuvarande storlek och ålder där. Om det är mer än tre veckor till dopet så skriv datumet för användning så vi anpassar tillväxten. 

storleksguide för baby dopklänningar

Sys inom 5 dagar

  Säkerhetspolicy (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Leveransvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Returvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
Beskrivning

Vår dopklänningsmodell Sandra är en enkel och stilren dopklänning i matt siden-look med mjukt fall och lättskött material. Livet är klätt med en skir handsydd spets som går ton i ton med klänningstyget. Kjolen har en smal spetsbård vid fållen. Mycket välsittande modell med en liten nätt puffärm som avslutas med en söt spetskant. Den stängs med en dold dragkedja i ryggen. Klänningen är ett fint hantverk från Grace egen ateljé. Dopklänningen har bara funnits tio exemplar och nu är det endast material kvar till en.

Alla övriga bilder på tex brodyr, skyddsänglar osv. är enbart inspirationsbilder och finns att köpa till som tillbehör. Dopbroderi finns som tillval och gör din klänning helt unik.

Dophättan Flower passar till Sandra och tillverkas då i samma fina material som din valda klänning. Du finner den nedan under relaterdae produkter.

Produktdetaljer
Grace of Sweden
G-sandra

Datablad

  • Satin
  • Romantisk
  • Dopklänning
  • Vintervit
  • Flickor