Dopklänningsbroderi för dop
  • Dopklänningsbroderi för dop
  • Dopklänningsbroderi till flicka
  • Dopklänningsbroderi till pojke
  • Dopklänningsbroderi till axels dopklänning
  • Dopklänningsbroderi i himmelsblått
  • namnbroderi till barndop
  • Dopklänningsbroderi till dopklänning i sjömansstil
  • namnbroderi broderi till dopklänning
  • Dopklänningsbroderi till dopdagen
  • Dopklänningsbroderi i lin
  • Dopklänningsbroderi i lila ton
  • namnbroderi till alfreds dop
  • namnbroderi till dopkläder
  • Dopklänningsbroderi utfört av grace of sweden

  Dopklänningsbroderi

  379,00 kr

  Fyll först i dina personliga val och tryck på spara knappen, fyll sedan i det du valt längre ner för att betala för dina specifika val. 

  För placering, se alternativen i fotogalleriet under huvudbilden: mittenplacering, högerplacering och vänsterplacering visas med en infografic.

  Klänningarna med helbild har följande placering av broderi:

  Nr1. Vänster = Melvin        Nr 2. Saga = Mitten        Nr3. Edvin = Höger

  Dopbroderi gör din dopklänning unik och personlig. Ert dopbroderi kommer att vara ett vackert minne för framtida generationer  och en vacker hälsning från ert barns dopdag.. Vi har många trådfärger som matchar doptillbehören du kan dekorera din klänning med. Vill du brodera syskons namn nu eller i framtiden på er dopklänning så köper du det under syskonbroderi.

  Här finner du vårt galleri av dopbroderier på Pinterest, där kan du finna mycket inspiration och varianter för dina broderival.

  Me r information finns längre ner på sidan.

  Om ni har problem att er vara dubbleras i kassan, kontakta oss så löser vi det. Om man köper flera produkter med personliga anpassningar så kan det krångla lite just nu.

  Produktanpassning

  Glöm inte att spara din anpassning innan du lägger produkten i kundvagnen
  • 250 tecken max
  • 250 tecken max
  • 250 tecken max
  Dopklänningsbroderi för dop

  Dopklänningsbroderi

  379,00 kr
  Namn :
  Datum :
  Antal :
  Storleksguide
  Frakt

  Broderas inom 5 dagar


  Ytterligare information

   

  Betala tryggt med Klarna

   

  Spårbar frakt

  Vår standardplacering på dopbroderiet är mitt fram nertill på kjolen ovan bård. Alternativt till höger eller vänster nertill på kjolen.

  Se bildalternativet för mittenplacering, högerplacering och vänsterplacering i bildgalleriet.

  Klänningarna med helbild har följande placering av broderi:

  Nr1. Vänster = Melvin        Nr 2. Saga = Mitten        Nr3. Edvin = Höger

  Vi anpassar storleken efter antalet namn, trådfärg osv för bästa resultat. Ju fler namn desto mindre storlek blir det på bokstäverna. Önskar du många namn på övre raden så rekommenderar vi stil 1 eller stil 3. Då dessa sprider ut sig mindre på längden. Se exempelbilderna. Om du önskar någon speciell storlek eller placering på ditt broderi eller har andra önskemål så går det bra att fylla i det i meddelanderutan när du avslutar din order.

  Mer information om broderi finner du längst ner på sidan under ”Vanligaste Frågorna”. Önskar du brodera en klänning utan att köpa en av oss, så hittar du information om det längst ned på den här sidan.

  Ordrar som innefattar broderi postas senast inom 3-5 dagar.

  Om du vill se många inspirationsbilder kan du besöka vår Pinterest-sida med dopbroderier i otaliga varianter:  Broderigalleri Svaren på de vanligaste frågorna om dopklänningsbroderi Cirka 70% av kunderna broderar dopdatumet, 30% broderar barnets födelsedatum.

  Om du vill ha broderiet ton i ton så välj gräddvit tråd till vitt tyg och kritvit tråd till off white tyg, då blir brytningen lagom och broderiet framträder vackert. Vi rekommenderar stil 2 till ton i ton broderier, då stil 1 lätt smälter in för väl och blir svår att urskilja.

  Vill du ha ditt dopbroderi mycket diskret så kan du dock välja det, men undre raden som är 1 cm hög kan bli svårläst.Om du önskar någon speciell storlek på ditt broderi, ange det i meddelanderutan i slutet av ditt köp. Annars anpassar vi broderiet efter de antal namn du valt och den trådfärg/typsnitt du valt. Ju fler namn desto mindre bokstäver.

  Vid många namn rekommenderar vi stil 1 eller 3 som inte berder ut sig lika långt och gör att fler namn får plats.

  Om du har en egen klänning och enbart vill köpa brodyr så går det bra om klänningen inte är väldigt gammal och skör. Då gör du din beställning under Syskonbroderi.

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: