Juniid Thights Woman - Plain Black - Förhindrar lårskav

  349,00 kr

  Juniid Thights Woman förhindrar lårskav av friktion från insidan lår, vilket leder till smärta och i värsta fall sår. Känn dig fin och bekväm utan lårskav i alla lägen!

  Svart stilrena supertunna thights som förhindrar skav mellan innerlår som fort ger upphov till obehag och sår. Plagget skapar en barriär mellan huden på insidan låren under dina plagg.

  Håll dig bekväm och se bra ut! Juniid Tights förhindrar skaft av inre lår genom att skapa en barriär mellan huden på insidan låren under dina plagg. Eleganta, funktionella och bekväma underkläder, med platta och mjuka sömmar.

  Tillverkade i svart elastiskt, andningsbart, snabbtorkande och lätt material som håller sig på plats. Detta plagg är designat för att passa din kroppsform, eftersom du är den bästa precis som du är! Du hittar mer information och vår storlek guide i fotogalleriet.

  En svensk uppfinning som förhindrar problem med skavande lår. Tillverkad i 80% polyamid, 20% elastan.

  Storlekar: S, M, L, XL, XXL, XXXL

  Tillverkad av 80% polyamid, 20% elastan, svarta med tunna fina kanter.

  Juniid Thights Woman - Plain Black - Förhindrar lårskav

  349,00 kr
  Storlek :
  Antal :
  Storleksguide
  Frakt


   

  Betala tryggt med Klarna

   

  Spårbar frakt

  Svart supertunna thights med tunna platta elastiska kanter vid midja och benavslut. Plagget förhindrar skav mellan innerlår som fort ger upphov till obehag och sår. Plagget skapar en barriär mellan huden på insidan låren under dina plagg.

  Eleganta, funktionella och bekväma underkläder, med platta och mjuka sömmar. Du hittar mer information och vår storlek guide i fotogalleriet.

  Sydda i ett elastiskt, andningsbart, snabbtorkande och lätt material som håller sig på plats. Detta plagg är designat för att passa din kroppsform, eftersom du är den bästa precis som du är!  En svensk uppfinning som bidrar till din rörlighet och välbehag under alla typer av plagg. Utan lårskav är du fri att klä dig som du vill, gå hur långt du vill -  frihet !

  Tillverkad av 80% polyamid, 20% elastan,

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: