Juniid Thights Woman - Lace White - Motverkar lårskav

  349,00 kr

  Juniid Thights Woman förhindrar lårskav, håller dig bekväm och ser bra ut i alla lägen!

  Får vi presentera plaget som är lösningen på åratal av problem för många kvinnor som lider av lårskav. Med Juniid Thights kan du fritt klä dig i dina favorit kjolar, haremsbyxer osv utan att plågas av svidande lår som omöjliggör frihet och rörelse.

  Supertunna vit thights som förhindrar skav mellan innerlår som fort ger upphov till obehag och sår vid rörelse. Plagget skapar en barriär mellan huden på insidan låren under dina plagg och tillåter dig att gå klädd i kjol, haremsbyxor och andra plagg som gör att låren möts och skapar friktion.

  Eleganta, funktionella och bekväma underkläder, med platta och mjuka sömmar. Du hittar mer information och vår storlek guide i fotogalleriet.

  Sydda i ett elastiskt, andningsbart, snabbtorkande och lätt material som håller sig på plats. Detta plagg är designat för att passa din kroppsform, eftersom du är den bästa precis som du är! Thightsen har ingen shapingfunktion. En svensk uppfinning som bidrar till din rörlighet och välbehag under alla typer av plagg.

  Tillverkad av 80% polyamid, 20% elastan, vit med elastiska spetsarkanter.

  Juniid Thights Woman - Lace White - Motverkar lårskav

  349,00 kr
  Storlek :
  Antal :
  Storleksguide
  Frakt


   

  Betala tryggt med Klarna

   

  Spårbar frakt

  Svart supertunna thights med vackra spetskanter som förhindrar skav mellan innerlår som fort ger upphov till obehag och sår. Plagget skapra en barriär mellan huden på insidan låren under dina plagg.

  Eleganta, funktionella och bekväma underkläder, med platta och mjuka sömmar. Du hittar mer information och vår storlek guide i fotogalleriet.

  Sydda i ett elastiskt, andningsbart, snabbtorkande och lätt material som håller sig på plats. Detta plagg är designat för att passa din kroppsform, eftersom du är den bästa precis som du är!  En svensk uppfinning som bidrar till din rörlighet och välbehag under alla typer av plagg. Dina lårskav blir ett minne blott och du kan delta i alla aktiviteter och bäre de plagg du önskar.

  Tillverkad av 80% polyamid, 20% elastan, svart med elastiska spetsarkanter.

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: