Juniid Thights - Mama, med vidare midja - Förhindrar lårskav

  349,00 kr

  Juniid Thights Woman förhindrar lårskav, håller dig bekväm och ser bra ut i alla lägen!

  Vi erbjuder er plagget som möjliggör för kvinnor att röra sig utan smärta från lårskav i de plagg de önskar bära för dagen.

  Supertunna thights som förhindrar skav mellan innerlår som fort ger upphov till obehag och sår. Plagget skapar en barriär mellan huden på insidan låren under dina plagg. Modellen Mama har en vidare midja, du finner måtten i vår storleksguide i bildgalleriet.

  Eleganta, funktionella och bekväma underkläder, med platta och mjuka sömmar.

  Sydda i ett elastiskt, andningsbart, snabbtorkande och lätt material som håller sig på plats. Detta plagg är designat för att passa din kroppsform, eftersom du är den bästa precis som du är! Thightsen har ingen shapingfunktion. En svensk uppfinning som bidrar till din rörlighet och välbehag under alla typer av plagg och rörelse och frihet utan lårskav.

  Tillverkad av 80% polyamid, 20% elastan, svart med elastiska spetsarkanter.

  Juniid Thights - Mama, med vidare midja - Förhindrar lårskav

  349,00 kr
  Storlek :
  Antal :
  Storleksguide
  Frakt


   

  Betala tryggt med Klarna

   

  Spårbar frakt

  Svart supertunna thights med vackra spetskanter som förhindrar skav mellan innerlår som fort ger upphov till obehag och sår. Plagget skapar en barriär mellan huden på insidan låren under dina plagg.

  Eleganta, funktionella och bekväma underkläder, med platta och mjuka sömmar. Du hittar mer information och vår storlek guide i fotogalleriet.

  Sydda i ett elastiskt, andningsbart, snabbtorkande och lätt material som håller sig på plats. Detta plagg är designat för att passa din kroppsform, eftersom du är den bästa precis som du är!  En svensk uppfinning som bidrar till din rörlighet och välbehag under alla typer av plagg.

  Tillverkad av 80% polyamid, 20% elastan, svart med elastiska spetsarkanter.

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: