Vit dopkostym Sjömanskostym

Härlig sjömanskostym med vit satinbands dekor. Sjömanskostymen passar fin som dopdräkt som till högtidliga tillfällen. Den tillverkas i en fin vit bomullssatin från London och sys för hand i vår ateljé i Sverige efter dina önskemål. Storleksguider finner du i bildgalleriet. Det finns en måttlista för barnets mått och en för plaggets mått.

Rosetten och matroshatten ingår inte i köpet utan köps till separat i den färg du själv önskar så finner du det här nedan som tillval. Önskar du din rosettband med dopbroderi som du köper till här.  Bildgalleri för inspiration till sjömanslook. Du kan matcha med vit hatt med vita eller blå ränder till din sjömanskostym tex. 

Måttlistor för ditt barn och plagget hittar du i fotgalleriet till vänster om huvudbilden.

 

79041-6345
Grace of Sweden
1 299,00 kr
Inkl. moms
Storlek: C.86
KvantitetStorleksguide

Ta hjälp av storleksguiden för att underlättar ditt val.

Bröstmåttet är det viktigaste måttet att välja storlek utifrån.

I bildgalleriet till vänster om huvudbilden finner du fler guider med bland annat våra plaggs mått. Du finner en egen måttlista för Dopkostymer: C. 62-68-74-80-86.

Storlekarna är i lagom passform, inte trånga men definitivt inte säckiga. De är inte tänkta för tex.långärmad tröja eller body under. Önskar ni kläder under så rekommenderar vi linne och strumpbyxa.

Om ditt barn ligger mitt emellan c.56/62 och c.68/74 så kan ni skriva det som en kommentar i meddelanderutan i slutet av ditt köp, så anpassar vi er klänning så den blir lagom. Ange gärna barnets bröstomkrets, vikt, nuvarande storlek och ålder där. Om det är mer än tre veckor till dopet så skriv datumet för användning så vi anpassar tillväxten. 

storleksguide för baby dopklänningar

Sys inom 2 dagar

  Säkerhetspolicy (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Leveransvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Returvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
Beskrivning

Vår sjömanskostym är en riktig högtidsdräkt med sjömanskrage i underbart snitt med dekor av vita satinband. Även ärmar och revärer på benen har en satinbands dekor, vilket ger dess fräscha sjömanslook.

Sjömanskostymen är ett modernt alternativ som dopdräkt, men passar lika fint till andra högtidliga tillfällen för små pojkar. Kostymen är sydd i en vit härlig bomullssatin. Klänningen sys för hand i Grace egen ateljé i Sverige och är en mycket vacker och välsittande modell med dolt blixtlås i ryggen och öppningsbar krage.

För den som önskar kan vi brodera till exempel barnets namn bak på sjömanskragen, vilket ger en fin personlig detalj och gör plagget till ett minne att spar till barnet för framtiden.

Köp ditt kragbroderi här

Matroshatt finns att köpa till som ger ditt barn en käck uppsyn.

Produktdetaljer
Grace of Sweden
79041-6345

Datablad

  • Kostym
  • Bomull / Elastan
  • Sjömansstil
  • Fin-kostym
  • Vit
  • Male
  • Infant
    Toddler

Särskilda referenser

  • 7340206224903