Dopklänning - Alicia med vita blommor

Dopklänning med unik blommster dekor med med små söta pärlor. Dopklänningen ger ett modernt och stilrent uttryck. Klänningens blommor ger den en riktig hote coture känsla. Blommorna upptill är en aning vitare ton och tonar vackert mot brudvitt nertill. Ingen doprosett ingår i köpet, men kan köpas till under Doptillbehör, så som dopbroderi för den som önskar. 

Önskar ni köpa till en annan doprosett ur vårt sortiment, så lägger ni den i varukorgen, så syr vi den på er dopklänning.

Gayla-82309
Grace of Sweden
2 799,00 kr
Inkl. moms
Storlek: C. 62
Ärmlängd: Kortärm
KvantitetStorleksguide

Ta hjälp av storleksguiden för att underlättar ditt val.

Bröstmåttet är det viktigaste måttet att välja storlek utifrån.

I bildgalleriet till vänster om huvudbilden finner du fler guider med bland annat våra plaggs mått. Du finner en egen måttlista för Dopkostymer: C. 62-68-74-80-86.

Storlekarna är i lagom passform, inte trånga men definitivt inte säckiga. De är inte tänkta för tex.långärmad tröja eller body under. Önskar ni kläder under så rekommenderar vi linne och strumpbyxa.

Om ditt barn ligger mitt emellan c.56/62 och c.68/74 så kan ni skriva det som en kommentar i meddelanderutan i slutet av ditt köp, så anpassar vi er klänning så den blir lagom. Ange gärna barnets bröstomkrets, vikt, nuvarande storlek och ålder där. Om det är mer än tre veckor till dopet så skriv datumet för användning så vi anpassar tillväxten. 

storleksguide för baby dopklänningar

Sys inom 3 - 5 dagar

  Säkerhetspolicy (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Leveransvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Returvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
Beskrivning

En dopklänning som kommer få gästerna att häpna. Den är verkligen unik och sys förhand i vår egen ateljé i Sverige. 

Produktdetaljer
Grace of Sweden
Gayla-82309

Datablad

  • Klänning
  • Satin
  • Off white
  • Female
  • Toddler

Särskilda referenser

  • 7340206234414
  • 9768