Dopklänning Grace-Adrienne One of a Kind

Vår dopklänning Grace-Adrianne har en underbar gepyrspets med broderade pärlor och paljetter på liv och ärm, som ger klänning sin lyxig look. Den här dopklänningen ingår i vår kollektion "One of a Kind". Klänningen har en vacker mjukt vit skimrande ton. Spetsärmen är genombryten och ger ett lätt och skirt intryck. Med den här klänningen blir er dopdag något alldeles extra! (Rosettbroderiet ingår inte i klänningen, det är ett tillval under dopbroderier.)

En dopklänning att spara i generationer.

Önskar ni köpa till en annan doprosett ur vårt sortiment, så lägger ni den i varukorgen, så syr vi den på er dopklänning. 

Storleksguide

214A
Grace of Sweden
3 499,00 kr
Inkl. moms
KvantitetStorleksguide

Ta hjälp av storleksguiden för att underlättar ditt val.

Bröstmåttet är det viktigaste måttet att välja storlek utifrån.

I bildgalleriet till vänster om huvudbilden finner du fler guider med bland annat våra plaggs mått. Du finner en egen måttlista för Dopkostymer: C. 62-68-74-80-86.

Storlekarna är i lagom passform, inte trånga men definitivt inte säckiga. De är inte tänkta för tex.långärmad tröja eller body under. Önskar ni kläder under så rekommenderar vi linne och strumpbyxa.

Om ditt barn ligger mitt emellan c.56/62 och c.68/74 så kan ni skriva det som en kommentar i meddelanderutan i slutet av ditt köp, så anpassar vi er klänning så den blir lagom. Ange gärna barnets bröstomkrets, vikt, nuvarande storlek och ålder där. Om det är mer än tre veckor till dopet så skriv datumet för användning så vi anpassar tillväxten. 

storleksguide för baby dopklänningar

Sys inom 5 dagar

  Säkerhetspolicy (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Leveransvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Returvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
Beskrivning

Vår dopklänningsmodell Grace-Adrianne är en klänning hör till vår exklusiva kollektion ”One of a Kind”. Den är handss efter er beställning i Grace of Swedens egen ateljé i Sverige och finns bara i några exemplar. Klänningens liv är dekorerad med en underbart vacker vit spets med pärl och paljettbroderi som ger ett vackert skimmer.

Klänningen är sydd ett vitt tyg med vacker siden-look med mjukt fall. I övrigt är klänningen mycket enkel och stilren vilket låter de vackra materialen komma till sin rätt. Mycket välskuren modell med en liten nätt puffärm igenombruten spets som ger ett skirt intryck.  Dopklänningen stängs med tryckknappar i ryggen.

Om du vill ha en annan rosettfärg eller ett annat rosettalternativ så köper du det under fliken Doprosetter på första sidan, där finner du många olika rosettalternativ. Så syr vi ditt rosettval på din klänning.

Alla övriga bilder på tex brodyr, skyddsänglar med mera är inspirationsbilder och alla accessoarer finns att köpa som tillbehör till din dopklädsel.

Dopbroderi är en vacker detalj som sänder en hälsning in i framtiden och gör din dopklänning helt unik.

Dophätta som passar fint till är Grace-Estelle variant och Grace-Madde och tillverkas då i samma fina tyg som din klänning efter din beställning.

Produktdetaljer
Grace of Sweden
214A

Datablad

  • Satin
  • Satin
  • Klassisk
  • Dopklänning
  • Off white
  • Unisex
  • Infant
    Toddler