Haklapp i satin till... Snabbtitt
  • Ny produkt

Haklapp i satin till...

Fin haklapp i satin i valfri ton som är fodrad med vattentätt foder. Ett bra skydd för din dopklänning om ditt barn dreglar mycket. Handsys på vår egen ateljé i Sverige. Du kan själv välja rosettfärg till din haklapp.

299,00 kr Pris

Tvåfärgad ros rosett med...

Obs! Fyll först i era personliga val och tryck på sparaknappen, sen fyller ni i vad ni valt längre ner för betalningen av just era val.

(Exempel: 1 namn: Sara, 2 namn: Sara Maria, 3 namn: Sara Maria Svensson.)

Önskar ni samma toner som på huvudbilden väljer ni band nr 31 och smalt band skriver ni aprikos.

Broderat dopband med många egna valmöjligheter. Våra handgjorda doprosetter ger din dopklänning en exklusiv känsla och blir ett vackert minne från ert barns dopdag att spara för framtiden. Vi broderar utifrån dina val och du kan skapa ett unikt dopband med många olika tillval, så som skyddsängel och ros-rosett. Du kan välja mellan många olika toner på ditt rosettband, från 20 till 44 och  25 olika trådfärger. Vi broderar stil 2 på doprosetter.

Mer råd finner du nedan. Inspirationsbilder finner du här: Bildgalleri

899,00 kr Pris

Spetsdophätta med sött...

Spetsdophätta i gammeldags nostalgisk stil. Finns i två toner, off white som på bilderna och i vitt. Dophättan är tunn och skir med en mjuk volangkant runt ansiktet. 

Hättan sys för hand i vår egen ateljé i Sverige. Hättan passar till de flesta modeller.

649,00 kr Pris
Gravidbälte - Maggördel för... Snabbtitt
  • −25%
  • Ny produkt

Gravidbälte - Maggördel för...

70% av alla gravida lider av ryggont, du behöver inte vara en av dem.  XL: 108-118 cm

Det justerbara stödbältet minskar trycket på bäckenet och avlastar ryggen. Det ger utmärkt stöd vid foglossningsbesvär och ryggont under graviditeten. Enkelt: Enkelt att ta på och justerbart för att passa just dig.

Stöd: Det breda mjuka stödbältet lyfter försiktigt din mage och minska därmed trycket nedåt.

Avlastning: Bältet avlastar nedre delen av ryggen, där du känner obehag.

Mjukt: Det breda elastiska och mjuka bältet är utformat så det inte skär in utan sitter bekvämt.

Gravidbälte  ist XL, Stl. 50-52, 108-118 cm, ( UK = 22-24, 42-46 inches )

Reglerbart mjukt och skön maggördel för gravida. Lindrar foglossningsbesvär och ryggont under graviditeten och ger stöd för magen

Tvätt 40 grader.

149,25 krBaspris 199,00 kr Pris

Off white baby-diadem med...

Exklusivt diadem som ger det lilla extra till dopklädseln eller andra festliga tillfällen i babayns liv. Diademet är i off white/ cremefärgad ton med en matchande pärla. Ditt barns dopklädsel blir en fin helhet med ett matchande diadem.

199,00 kr Pris

Marinblått rosettdiadem...

Marinblått diadem med rosett blir en fräsch detalj till babyns festkläder vid så väl fest som dop. Den marina looken passar bra till hela vår sjömansserie och ger en fräsch känsla mot ljusa toner. 

139,00 kr Pris

Vitt diadem med blommor och...

Sött vitt dopdiadem med en grupp blommor dekorerade med pärlor och stenar. Ett lyxigt diadem som passar utmärkt till små barns festliga tillfällen i livet. Diademet matchar alla våra vita dopkläder och förhöjer dit barns dopklädsel.

199,00 kr Pris

Diadem med rosa starss-ros...

Rosa diadem med vacker blomma och en lyxig strassdetalj i mitten. Diademet passar små flickors högtidliga tillfällen så som födelsedagar, dop och andra högtider. Diademet tillför den extra festliga känslan och en fin inramning till ansiktet.

199,00 kr Pris

Sjömansklänning i kort...

Vår älskad sjömansklänning i kort modell till dop, mottagning, namngivning och andra festliga tillfällen. Knälång modell med marinblå satinband som dekor. 

Går fint att kombinera med hätt, broderier och andra tillbehör ni finner här nedan på sidan.

949,00 kr Pris

Matroshatt i off white -...

Underbar matroshatt som ger ert barn en kavat sailor-look på sin dopdag.  Vår matroshatt är ett modernt alternativ till en klassisk dophätta. Matroshatten är sydd i samma bomullssatintyg sjömanskostymen i off white. Passar både pojkar och flickor vid festliga tillfällen.

Mer inspirationsbilder på sjömansklädsel ser du här: Bildgalleri med bilder på broderier, sjömanskläder med mera. Längre ner på sidan hittar du relaterade produkter som matchar till hatten.

499,00 kr Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: