Hos oss kan du komponera en HELT UNIK Dopdräkt till Ditt Barn!

Följ oss

Munskydd
2 produkter

Visar 1-2 av 2 objekt

Aktiva filter

Grid
List

3 olika färgval, Munskydd i...

Tvättbart munskydd för vuxna som är tillverkat av ett vattenavvisande tyg som skyddar ansiktet mot föroreningar, inklusive damm, partiklar, smuts och synliga stänk. Detta mun- och nässkydd kan till exempel användas när du besöker butiker, vistas i kollektivtrafiken eller på andra välbesökta platser. Finns i tre färger, vitt, svart och blått  i den storlek du valt.

För Kvinnor:

M - för unga flickor, små ansikten.      L - För mellanstort ansikte     

XL - För ett större ansikte 

För män:

L - för en ung man, litet ansikte.        XL - medium ansikte

Vita munskydd  - tvättbara i 90 grader.

Färgade munskydd  - tvättbara i 70 grader.

Här kan du läsa i Forskning & Framsteg hur Amerikanska forskare testat hur bra vanliga munskydd köpta i butik fungerar.med laserteknik. 

Klicka Här, så kan du läsa mer om folkhälsomyndigheternas aktuella rekommendationer för munskydd. 

https://wefightcovid.org/varfor-ska-vi-bara-munskydd

Vitt topptyg: 70% PES och 30% polyamid, ett material för patienter som är allergiska mot medicinska produkter mot kvalster och pollen. Foder: 100% PES. Det är ett icke-brandfarligt, vätskeogenomträngligt och antibakteriellt tyg som är luftgenomsläppligt. Bibehåller dess egenskaper vid tvätt upp till 95 °. Torka vid en högsta temperatur på 70 °.Skyddet bibehåller sina egenskaper upp till 100 gånger tvätt vid 70 °, vita 90 grader C temperatur. Stryk inte, blek eller använd lösningsmedel. Torka max. temperatur på 70 ° 

Färgt topptyg: Topp tyget är tjock 100% bomull. Foder 100% PES. Det är ett icke-brandfarligt, vätskeogenomträngligt och antibakteriellt tyg som är luftgenomsläppligt. Bibehåller dess egenskaper vid tvätt upp till 95 °. Torka vid en högsta temperatur på 70 °. Skyddet bibehåller sina egenskaper upp till 100 gånger tvätt vid 70 ° C temperatur. Stryk inte, blek eller använd lösningsmedel. Torka max. temperatur på 70 °  

Masken är lätt och bekväm och har elastiska snören som fästs bakom öronen. Skyddet har ännu inte någon klassificering. Skyddet används på egen risk, Tillverkade i Litauen. Våra munskydd i tyg inte är medicintekniska produkter eller personlig skyddsutrustning (PPE).

112,00 kr Pris

Skyddsförkläde i Gore Tex...

Tvättbart skyddsförkläde med lång ärm och hög hals. Tillverkat i mörk grönt Gore Tex tyg som är droppsäkert och vattentätt med laminerad baksida. Finns i mörk grön och mörk petroliumblå. Tvättbart i 60 grader. One size, passar från dam 36 till herr 54.

Modellen har en bra skärning som ger stor rörlighet. de har en skyddande hög krage och resår i ärmsluten. Förklädesrocken har ett midjeband som knyts runt midjan och en kardborre i kragen bak. Plagget sys i Sverige. Tyget saknar dock specifilation, men är ett kvalitetstyg som använts bland annat till Svenska polisens ytterplagg. Förklädet fungerar bra mot partiklar, smuts och väta.

Förklädet har ännu ingen klassificering. Vi inte garantera någon form av säkerhet för närvarande. Skyddet används på egen risk, och vi kan inte garantera att det hjälper mot tillexempel någon infektion. Du kan läsa mer om folkhälsomyndigheternas nuvarande rekommendationer om skyddskläder här. Du kan söka ditt lands specifika rekommendation från din folkhälsomyndighet. Förklädet är inte medicintekniska produkter eller personlig skyddsutrustning (PPE).

455,00 krBaspris 699,00 kr Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: