Finklänning tills dopgästerna kommer
  • Finklänning tills dopgästerna kommer
  • Fina svenska dopkläder
  • dopklädd i svensk design
  • sötaste ungen i sin dopklänning

  Finklänning med vacker spetsbård

  799,00 kr

  Festfin babyklänning i satintyg med mjukt fall och liv i pärlemorlyster. Livet avslutas med en exklusiv spetsbård i en vacker vit ton. Klänningen kan fås med eller utan rosettband.

  Storleksguide

  Finklänning tills dopgästerna kommer

  Finklänning med vacker spetsbård

  799,00 kr
  Ärmlängd :
  Val av doprosett :
  Storlek :
  Antal :
  Storleksguide
  Frakt

  Sys inom 2 dagar


   

  Betala tryggt med Klarna

   

  Spårbar frakt

  Finklänning för babyns högtidsstunder. Kjolen är sydd i halvblank satin med mjukt vackert fall. Livet är i pärlemorsatin med vacker lyster och avslutas med en vacker spets i vitt som vackert bryter av mellan kjol och liv. Klänningen knäpps med tryckknappar i ryggen. Rosett är valfritt och du kan även köpa till önskad rosett från vårt sortiment av doprosetter så syr vi den på din klänning, då i samma längd som du kan se på bilden för linneklänningen i naturfärgat lin först på sidan.

  Du kanske också gillar

  Häng med på senaste trenderna i vår nya katalog

  Doprosett Smal

  Här kan du välja en vacker doprosett till din dopklänning. Vi har ett stort utbud av vackra färgtoner, så att du kan sätta din egen prägel på din dopklänning.

  Du kan även välja att köpa till en skyddsängel till din rosett i valalternativen om du önskar.

  Doprosetten är färdigknyten och ca.75 cm lång. Det går även bra att köpa en extra rosett i en annan ton och få den levererad löst. På bild 2 och 3 har några få alternativ av smala band.

  89,00 kr Pris

  Doprosettsbroderi med korta...

  Obs! Fyll först i era personliga val och tryck på sparaknappen, sen fyller ni i vad ni valt längre ner för betalningen av just era val.

  Våra broderade doprosettband ger din högtidsdräkt en exklusiv känsla och blir ett vackert minne att spara i framtiden. Här kan du välja en kort rosett som passar fint till korta klänningar eller sjömanskostymer och festkostymer. Vi broderar utifrån dina önskemål och du kan välja mellan många olika toner på ditt rosettband, från 20 till 44 i bildgalleriet. Du kan dekorrera din doprosett med en skyddsängel, ros-rosett.

  Obs! Om ni har problem att er vara dubbleras i kassan, kontakta oss så löser vi det. Om man köper flera produkter med personliga anpassningar så kan det krångla lite just nu. 

  Fler råd finner du nedan och inspirationsbilder hittar du här: Bildgalleri

  449,00 kr Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: