Finklänning med tyllspets till dop
  • Finklänning med tyllspets till dop
  • dopfin klänning från grace of sweden
  • unisex doprosett rosa till blå
  • Fin doprosett i turkost och vitt
  • dopfina detaljer
  • dopklätt knubbigt charmtroll

  Finklänning med tyllspets

  899,00 kr

  Vacker off white festklänning för babyn. Kjolen har ett mjukt fall och en halvmatt yta. Livet har en vacker pärlemoryta och avslutas med en skir spets i broderad tyll. Klänningen kan fås med och utan rosett. 

  Storleksguide

  Finklänning med tyllspets till dop

  Finklänning med tyllspets

  899,00 kr
  Ärmlängd :
  Val av doprosett :
  Storlek :
  Antal :
  Storleksguide
  Frakt

  Sys inom 3 dagar


   

  Betala tryggt med Klarna

   

  Spårbar frakt

  Finklänning för festliga stunder. Klänningen har ett mjukt vackert fall och livet har en vacker pärlemorvit lyster. Klänningen är dekorerad med en underbar tyllspets.

  Du kan välja att köpa till vilken rosett du själv önskar ur vårt sortiment, så syr vi den på din klänning. Då med ca 20 cm långa tampar.

  Du kanske också gillar

  Häng med på senaste trenderna i vår nya katalog

  Doprosett Smal

  Här kan du välja en vacker doprosett till din dopklänning. Vi har ett stort utbud av vackra färgtoner, så att du kan sätta din egen prägel på din dopklänning.

  Du kan även välja att köpa till en skyddsängel till din rosett i valalternativen om du önskar.

  Doprosetten är färdigknyten och ca.75 cm lång. Det går även bra att köpa en extra rosett i en annan ton och få den levererad löst. På bild 2 och 3 har några få alternativ av smala band.

  89,00 kr Pris

  Doprosettsbroderi med korta...

  Obs! Fyll först i era personliga val och tryck på sparaknappen, sen fyller ni i vad ni valt längre ner för betalningen av just era val.

  Våra broderade doprosettband ger din högtidsdräkt en exklusiv känsla och blir ett vackert minne att spara i framtiden. Här kan du välja en kort rosett som passar fint till korta klänningar eller sjömanskostymer och festkostymer. Vi broderar utifrån dina önskemål och du kan välja mellan många olika toner på ditt rosettband, från 20 till 44 i bildgalleriet. Du kan dekorrera din doprosett med en skyddsängel, ros-rosett.

  Obs! Om ni har problem att er vara dubbleras i kassan, kontakta oss så löser vi det. Om man köper flera produkter med personliga anpassningar så kan det krångla lite just nu. 

  Fler råd finner du nedan och inspirationsbilder hittar du här: Bildgalleri

  599,00 kr Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: