Hos oss kan du komponera en HELT UNIK Dopdräkt till Ditt Barn!

Följ oss

Festdiadem

Hos Grace of Sweden finner du ett stort utbud av didem för fest och dop i olika modeller. Med våra unika diadem kan du skapa en vacker kombination till ditt barns dopklänning eller högtidsdräkt. Diademet förhöjer festkänslan och ramar in ditt barns ansikte på ett ljuvligt sätt. Vi vill alltid erbjuda något som passar precis till just ditt barn och er högtidsdag!

Festdiadem

21 produkter

Visar 1-12 av 21 objekt

Aktiva filter

Grid
List

Diadem stort rosa ros

Festfint diadem till ditt barn. Grace of Sweden tillhandahåller många fina accessoarer som är lika fina till olika typer av högtidsstunder så som dop, bröllop och andra festliga tillfällen i livet. Det här diademet har en stor läcker ros som tonar vackert i olika rosa toner och har små förhöjande strass-stenar.

128,00 kr Pris

Handgjort diadem med broderi

Gör så här: Fyll först i dina personliga val och tryck på spara knappen, fyll sedan i det du valt längre ner för att betala för dina specifika val.

Handgjort satin diadem som du själv kan välja vad du vill brodera på. Diademet är i ett vackert satintyg och broderas och sys på vår egen ateljé i Sverige utifrån din önskan. Så får du en helt unik produkt som är lika fin till dop och fest. Diademet är en vacker gåva att ge bort i tex. födelsedagspresent.

499,00 kr Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: