Färgglada barn och babykläder

Här finner du ett utbud av våra egen designade barnkläder med prioritet på färg och stil. Vi säljer även andra varumärken som passar fint in under de kriterierna. Vi väljer alltid ut designers som jobbar miljövänligt och håller hög kvalité. Vi hoppas du ska bli glad av vårt färgrika utbud av fantasifull design för barn.

Färgglada barn och babykläder

3 produkter

Visar 1-3 av 3 objekt

Aktiva filter

Grid
List

Barnryggsäck med härlig groda

Fantasifull ryggsäck i turkos velour, med en härlig groda med dinglande ben. 

Ryggsäcken är designad av Svenska LipFish, som designar barnkläder och tillbehör i klara glada färger med roliga applikationer för barn.

Höjd (benen ej inräknade) ca 30 cm

80 % bomull, 20% polyester. Maskintvätt 40 grader

169,00 kr Pris

Festfin barnkappa i lin med...

Underbar barnkappa med många vackra välarbetade detaljer och rosa siden detaljer. Tyget är i vitt lin med en fin blomsterranka broderad, som ger en touch av Svensk Gustaviansk stil. Kappan har lång användningstid då den sträcker sig över 2-3 storlekar. Den har en extremt bra skärning, med uppvikta ärmar blir det en kappa och när barnet växer viker man ner ärmarna och det blir en knälång swagger. (barnet på bilden har en storlek för liten kappa, därför är den kort i ärmen.)

2 819,00 kr Pris

Barnkappa i helsiden,...

Underbar barnkappa i rutigt helsiden med Engelsk look. Kappan har många vackra välarbetade detaljer och knappar överklädda i samma tyg. Tyget har en handvävd look i Chanellstil och det faller mjukt. I ryggen finns ett motveck som ökar vidden och A-linjen på modellen. Den är fleecefodradoch lagaom till höst och vår när barnet ska vara extra fin.

Kappan har lång användningstid då den sträcker sig över 2-3 storlekar. Den har en extremt bra skärning, med uppvikta ärmar blir det en kappa och när barnet växer viker man ner ärmarna och det blir en knälång swagger. 

2 799,00 kr Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: