Dophättor i satin och spets

Grace of Sweden designar ljuvliga dophättor i satin och spets i varierade modeller. Vi har ett vackert utbud av dophättor som du kan matcha fritt vilken modell du önskar till ditt barns dopklänning. Våra dopkläder fokuserar alltid på det individuella och på val och mångfald. Vi tror att du kommer hitta den dophätta du söker oavsett om du har en gammal klänning eller köper din dopklänning av oss.

Dophättor i satin och spets

18 produkter

Visar 1-12 av 18 objekt

Aktiva filter

Grid
List

Vit dophätta med kors -...

Dophätta med vacker dekor med kors runt framkanten. Dophättan är syd i kritvitt blank satintyg. Hättan passar lika fint till pojkar och flickor och är en klassiker på dopbarnet. Hättan är i Svensk desig och sys för hand på Grace of Swedens ateljé. 

Vi kan sy den i off white eller creme som matchar ditt klänningsval. Se sista bilden.

Storleksguide

549,00 kr Pris

Spetsdophätta med sött...

Spetsdophätta i gammeldags nostalgisk stil. Finns i två toner, off white som på bilderna och i vitt. Dophättan är tunn och skir med en mjuk volangkant runt ansiktet. 

Hättan sys för hand i vår egen ateljé i Sverige. Hättan passar till de flesta modeller.

649,00 kr Pris

Slät gammeldags spets-dophätta

Dophätta i spets efter en gammal sekelskiftsmodell. Dophättan har en dragsko i nacken som var vanligt på den tiden och ger den en vintage look.

Spetsen har ett ljuvligt rosettmönster och finns i off white som på bilderna och i vitt. 

649,00 kr Pris

Stilren dophätta -...

Dophätta med söt volangkant och skir spets. Hättan finns i tre toner och den är helfodrad. Hättan sys för hand på vår ateljé i Sverige och matchar vår dopklänning Grace-Viktoria. Hättan är sydd i en lite kraftigare duchess med balnk look. 

599,00 kr Pris

Off white dophätta i ljuv...

Söt dophätta i satin med underbar ljuv spetsbård. Hättan matchar alla Grace of Swedens dopklänningsmodeller i off white /creme. Det är ett alternativ för dig som önskar tillföra en ljuvare look till din dopklädsel. Hättan är ett hantverk som sys på Grace of Swedens egen ateljé i Sverige efter din beställning.

Storleksguide

649,00 kr Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: