Hos oss kan du komponera en HELT UNIK Dopdräkt till Ditt Barn!

Dophättor i lin

Grace of Sweden designar flera olika dophättor i lin som du kan matcha till ditt val av dopklänning. Våra dophättor ger barnets ansikte ett sött intryck och fokus. Allra helst barn som ännu inte fått sitt hår brukar vara klädda i dophätta. Du finner dophättor i flera olika färger och modeller hos oss så att du kan matcha fritt till ditt val av klänning eller dopkläder

Dophättor i lin

4 produkter

Visar 1-4 av 4 objekt

Aktiva filter

Grid
List

Dophätta Tradition Antik

Fin dophätta i off white ton som ramar in ditt barns ansikte på ett sött sätt. Hättan är i Svensk design och tillverkas i bomull/ lin. Med vår söta hätta blir din dop dräkt komplett och ger ditt barn den rätta dop looken.

Storleksguide

325,00 kr Pris

Dophätta Tradition Vit

Dophätta Grace-Tradition vit i underbar linne-kvalité som passar till alla våra vita linnedopklänningar. Hättan är ett traditionellt doptillbehör som ramar in barnets ansikte och ger det fokus. Lika fin på pojkar som flickor på sin dopdag. 

Storleksguide

335,00 kr Pris

Dophätta Tradition Marin

Dophätta Grace-Tradition Marin är en fräsch hätta i en vacker vit linne-kvalité som matchar vår dopklänning Tradition Marin.Dopättan är ett klasiskt doptillbehör som ramar in barnets ansikte och ett fint fokus. Den här hättan passar lika fint på pojkar som flickor på sin dopdag. 

Storleksguide

304,00 kr Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: