Broderitjänster

Vi broderar din klänning, diadem, filt etc. efter dina önskemål. Vilket ger dig möjligheten att skapa en helt unik dopklänning eller present utifrån vårt utbud. Om du har en egen dopklänning du önskar broderad så hittar du information om det längst ner på sidan klänningsbroderi. Här kan du se våra broderitjänster för dopkläder och broderi för doppresenter. Där kan du göra dina personliga val och slutföra ditt köp.

Ångerrätt, byte, reklamation och returer

Normal ångerrätt är enligt distanshandelslagen 14 dagar från din vara ankommit. All typ av ångerrätt förutsätter att varan ej är använd, och att den returneras i oskadat skick med alla tags intakt och obrutna. Vi återbetalar produktens köpesumma.

Normalt gäller ingen returrätt på specialbeställda varor. Vi erbjuder ändå 3 dagars öppet köp på specialbeställda varor som tillverkas/modifieras efter dina önskemål. Du har under denna tid retur/bytesrätt. För specialbeställda och broderade produkter återbetalas 50 % av ordervärdet vid utnyttjande av ångerrätten (gäller dock inte rosettbroderier då dessa inte gåår att återställa). Detta för att täcka återställningskostnader. Kostnader för returfrakt betalas av kund.

Villkor brodyrservice av kundägda produkter

Om du har en egen klänning och enbart vill köpa brodyr så går det bra om klänningen inte är väldigt gammal och skör. Det finns alltid risk att något missöde sker med en broderimaskin, tex kan det komma oljestänk eller maskinen kör fast och gör ett hål. Med våra egna klänningar är detta inget problem. Men om det skulle ske med din klänning så att den inte går att återställa så ersätter vi dig med en valfri modell av våra klänningar i serien Tradition, Madde eller Philip.Beställ ditt broderi här och sänd oss din klänning.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: