Hos oss kan du komponera en HELT UNIK Dopdräkt till Ditt Barn!

Följ oss

Babyfiltar

Grace of Sweden designar även söta babyfiltar. Den perfekta dop eller födelse gåvan till en nyfödd baby. Med vår broderitjänst kan du skapa en personlig babyfilt som blir en vacker present till din ögonsten. Vi har både fleece och velorfiltar som är fodrade med bomullstrikå. 

Babyfiltar

15 produkter

Visar 1-12 av 15 objekt

Aktiva filter

Grid
List

Babyfilt med blå stjärnor...

Mysfilt till babyn i vitt med blå stjärnor och möjlighet att brodera barnets namn eller ett kärleksbudskap efter egen önskan. Underbar dopgåva eller till babyns födelse, som kommer uppskattas mycket. Vill du ge bort ett set så hittar du många fina personliga dopgåvor som matchar babyfilten fint. Filten har även en busig mus broderad. Mer information finner du nedan.

104,00 kr Pris

Vit badcape med valfritt...

Ge bort en mysig bad cape i dopgåva, där du kan brodera till exempel barnets namn och göra den riktigt personlig. Lika uppskattad av föräldrar och barn. Badhandduken är vit till färgen, mysig och mjuk för babyn efter badet. En riktigt fin doppresent eller födelsegåva till babyn. Välj fritt vad du önskar brodera, ett namn eller ett kärleksbudskap som på bilden.

188,00 kr Pris

Babyfilt med röda stjärnor...

Vår mysiga babyfilt i vitt med små röda stjärnor är en perfekt unisex gåva. Du kan själv välja att brodera barnets namn eller ett litet kärleksbudskap. På så sätt skapar du en fin gåva att ge bort till barnets födelse eller vid dopet. Filten kommer att vara en mysig följeslagare till din lilla sovande ängel. En riktigt fin doppresent eller födelsegåva till babyn. 

104,00 kr Pris

Babyfilt med prickar

Mysig babyfilt i fleece med prickar. Finns i tre färgställningar rosa/lila, ljusblå och svart. Babyfilten är fodrad med bomullsfoder. Måtten är 70x70 cm. Filten levereras med ett festligt sidenband, färdig att ge bort som dopgåva eller födelsepresent.

144,00 kr Pris

Snuttefilt med kanin och...

Gosig snuttefilt med söt kanin som ger barnet trygghet. Du kan själv väja att brodera till exempel barnets namn på gosefilten. Det gör den till en praktisk och fin doppresent eller till en födelsegåva till din favorit bäbis. Vi har flera matchande filtar och nappar med mera om du önskar ge bort ett litet set. 

160,00 kr Pris

Söt snuttefilt med nallar

Mysig liten snuttefilt med teddybjörnar i rosa och blått. Bra unisexmodell med ljust lavendellila bomullsfoder.  Vilket gör att filten går att kombinera som ett set mot våra babyfiltar i större format. En uppskattad present för bäbisen att mysa med.

48,00 kr Pris

Babyfilt och CD med babyvisor

Mysig babyfilt i vitt med ljusa stjärnor och en CD med noga utvalda babysånger ifrån Barnkammarboken. Om du önskar brodera någonting på din filt så går det bra. Sval singelfilt i bomull. En riktigt fin doppresent eller födelsegåva till babyn som matchar fint till många andra av våra doppresenter. Den röda filten visar hur broderi kan se ut. 

160,00 kr Pris

Rosa babyfilt med prickar

Mysig babyfilt i fleece med prickar. Finns i tre färgställningar rosa/lila, ljusblå och svart. Babyfilten är fodrad med bomullsfoder. Måtten är 70x70 cm. Filten levereras med ett festligt sidenband, färdig att ge bort som dopgåva eller födelsepresent.

144,00 kr Pris

Babyfilt med nallebjörnar

Söt babyfilt med nallebjörnar i pastelltoner. Fin unisex present till dopet eller födelsegåva. Filten är i fleece och fodrad med bomull. Måtten på babyfilten är 80X80 cm.

Endast med rosa foder kvar, den blå varianten är slutsåld.

Filten levereras med en matchande rosett , som gör den festfin att ge bort.

144,00 kr Pris

Babyfilt i velour

Mjuk och smidig velourfilt i rosa med bomullsfoder  med rutor i pastelltoner. Filten är ca 70x70 cm stor och handsys på Grace of Swedens egen ateljé i Sverige.

En fin dop eller födelsedagspresent till babyn.

104,00 kr Pris

Snuttefilt för lek och gos...

Ge bort en ljuvlig dopgåva, där du kan brodera till exempel barnets namn på din snuttefilt. Barnet kommer att få en gosig och lekfull snuttefilt att gå på upptäcktsfärd med. Passar utmärkt för små händer att pilla med och med namnbroderi blir den lättare att hålla reda på på babyns aktiviteter. Gosefilten fins i blått och rosa.

136,00 kr Pris
Snuttefilt med söt nallebjörn
Snabbtitt
  • På rea!
  • −20%

Snuttefilt med söt nallebjörn

Söt snuttefilt från Bukowski Design. Snuttefilten finns i två färgställningar, babyblå eller babyrosa. En uppskattad dop eller födelsepresent. Om du önskar ett namn broderat på din snuttefilt så köper du till det här bredvid.

deri av gosedjur.

93,00 krBaspris 116,00 kr Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: