Doppresent - Festfin barnkappa
  • Doppresent - Festfin barnkappa
  • Doppresent - Festfin barnkappa
  • Doppresent - Festfin barnkappa
  • Doppresent - Festfin barnkappa

  Barnkappa i helsiden, Chanel-stil med vackra detaljer

  2 799,00 kr

  Underbar barnkappa i rutigt helsiden med Engelsk look. Kappan har många vackra välarbetade detaljer och knappar överklädda i samma tyg. Tyget har en handvävd look i Chanellstil och det faller mjukt. I ryggen finns ett motveck som ökar vidden och A-linjen på modellen. Den är fleecefodradoch lagaom till höst och vår när barnet ska vara extra fin.

  Kappan har lång användningstid då den sträcker sig över 2-3 storlekar. Den har en extremt bra skärning, med uppvikta ärmar blir det en kappa och när barnet växer viker man ner ärmarna och det blir en knälång swagger. 

  Doppresent - Festfin barnkappa

  Barnkappa i helsiden, Chanel-stil med vackra detaljer

  2 799,00 kr
  Storlek :
  Antal :
  Storleksguide
  Frakt

  Sys inom 10 dagar


   

  Betala tryggt med Klarna

   

  Spårbar frakt

  Fantastiskt vacker sommarkappa, som även funkar vår och tidig höst. Kappan har extra lång användningstid då den har mycket välarbetad skärning. Med uppvikta ärmar kan barnet ha den som en kappa och en till två storlekar senare ed ner vikta ärmar blir det en knälång swagger. Flickan på bilden har stl 98-104, fast hon egentligen ska ha c 110. Så den är lite kort i ärm och längd till henne.

  Tyget är mycket unikt med handvävd engelsk look. Ett underbart helsidenplagg som drar allas uppmärksamhet när du vill att ditt barn ska vara extra festfint klädd. Kappan finns bara i några få exemplar och sys efter din beställning på vår ateljé i Sverige. Kappan har många fina detaljer, med ett djupt motveck i ryggen. Kappan är skuren i lätt A-linje och kragen och knapparna är överklädda med samma sidentyg vilket ger en lyxig känsla. Den knäpps med tre knappar och några dolda tryckknappar.

  Ett exklusivt plagg att spara till framtida generationer att bära vid festliga tillfällen eller söndagspromenaden.

  Du kanske också gillar

  Häng med på senaste trenderna i vår nya katalog

  Festfin barnkappa i lin med...

  Underbar barnkappa med många vackra välarbetade detaljer och rosa siden detaljer. Tyget är i vitt lin med en fin blomsterranka broderad, som ger en touch av Svensk Gustaviansk stil. Kappan har lång användningstid då den sträcker sig över 2-3 storlekar. Den har en extremt bra skärning, med uppvikta ärmar blir det en kappa och när barnet växer viker man ner ärmarna och det blir en knälång swagger. (barnet på bilden har en storlek för liten kappa, därför är den kort i ärmen.)

  2 819,00 kr Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: