Hos oss kan du komponera en HELT UNIK Dopdräkt till Ditt Barn!

  Dopklänning Grace-Sandra

  1 929,00 kr

  Grace-Sandra är dopklänningen för dig som söker det enkla och stilrena. Klänningen är dekorerad med en skir spets på livet och är sydd i en satin med vacker lyster. Dopklänningen sys upp till dig efter dina önskemål och du kan själv välja dina accessoarer efter din smak. Det finns bara en vit klänning kvar av den här söta modellen. 

  Storleksguide

  Dopklänning Grace-Sandra

  1 929,00 kr
  Ärmlängd :
  Val av doprosett :
  Storlek :
  Antal :
  Storleksguide
  Frakt

  • Betala tryggt med Klarna Betala tryggt med Klarna
  • Spårbar frakt Spårbar frakt

  Vår dopklänningsmodell Grace-Sandra är en enkel och stilren dopklänning i siden-look med mjukt vackert fall i cremefärgad ton. Livet är klätt med en skir spets som går ton i ton med klänningstyget. Kjolen har en smal spetsbård vid fållen. Mycket välsittande modell med en liten nätt puffärm som avslutas med en söt spetskant. Den stängs med en dold dragkedja i ryggen. Klänningen är ett fint hantverk från Grace egen ateljé. Dopklänningen har bara funnits tio exemplar och nu är det endast material kvar till en.

  Om du vill ha en annan rosettfärg eller ett annat rosettalternativ så köper du det under fliken Dprosetter, där finner du många andra färger och alternativ. Så syr vi på det på din klänning.

  Alla övriga bilder på tex brodyr, skyddsänglar osv. är enbart inspirationsbilder och finns att köpa till som tillbehör. Dopbroderi finns som tillval och gör din klänning helt unik.

  Dophättan Grace-Madde passar till Grace-Sandra och tillverkas då i samma fina material som din valda klänning.

  Den här produkten har inga recensioner!

  Du kanske också gillar

  Häng med på senaste trenderna i vår nya katalog

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: