Hos oss kan du komponera en HELT UNIK Dopdräkt till Ditt Barn!

Följ oss

Till ortodoxa dop

Vi designar och tillverkar flera olika specialtillbehör till Ortodoxa dop. Vid ortodoxa dop används till exempel ett pannband med ett vackert kors, som knyts kring babyns huvud. Vi broderar även badcaper med broderade kors efter kundens önskemål som används vid Ortodoxa dop och sparas för all framtid, då de anses som ett sakramenten från dopceremonin. Vi kan även brodera olika typer av badlakan för dop efter kundens önskemål. Både assyriska och syrianska kristna brukar dessa speciella tillbehör vid sina barns ortodoxa dopceremonier. Vi special designar våra doptillbehör efter deras behov. I vårt utbud finner du många individuella val av ortodoxa doptillbehör och vi har en ett stort utbud av dopkläder. Med ett mångfacetterat uttryck, där du kan skapa din helt unika dopklädsel för ditt barns ortodoxa dop. Vår målsättning är att du ska kunna vara med skapande i framtagandet av din exklusiva och unika dopdräkt, och er dopdag ska bli ett vackert minne att dela med nära och kära. Våra dopdräkter kommer i mängder av olika designer och färger och unika ortodoxa doptillbehör. Vi hopas ni ska finna just ert barns dopklänning eller dopkostym i vårt utbud och att våra specialdesignade detaljer ska förgylla er dopdag. Vår målsättning är att bli bäst i Europa på att erbjuda unika ortodoxa doptillbehör till våra kunder. Vi produktutvecklar ständigt i samråd med våra kunder för att skapa produkter så nära våra kunders behov som möjligt. Vilket ger oss näehet till våar kunder och skapar stor arbetsglädje för oss i framtagandet av nya ortodoxa doptillbehör.

Till ortodoxa dop

13 produkter

Visar 1-12 av 13 objekt

Aktiva filter

Grid
List

Doprosett med dopbroderi...

Obs! Fyll först i dina personliga val och tryck på spara knappen, fyll sedan i det du valt längre ner för att betala för dina specifika val.

Våra broderade doprosetter ger din dopklänning en exklusiv känsla och blir ett vackert minne att spara. Vi skapar din rosett efter dina önskemål. Önskar du en handgjord skyddsängel köper du tll den. Du kan välja mellan många olika toner på ditt rosettband, från 20 till 44 på ditt band. Vi broderar stil 2 på doprosetter.

Mer råd finner du nedan. Inspirationsbilder finner du här: Bildgalleri

679,00 kr Pris

Dopband med kors och...

Pannbandet eller midjeband som används vid dop och knyts med en rosett på baksidan. Dopbandet har ett enkelt stilrent kors broderat mitt fram och du kan själv välja om du önskar brodera namn eller datum bredvid.Du väljer själv färg på band och broderitråd. Bandet är 110 cm långt och 25 mm brett. Bandet och korsoch datum ingår i grundpriset. Vi broderar med stil 3, som på bilderna.

425,00 kr Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: