Till ortodoxa dop

Vi designar och tillverkar flera olika specialtillbehör till Ortodoxa dop. Vid ortodoxa dop används till exempel ett pannband med ett vackert kors, som knyts kring babyns huvud. Vi broderar även badcaper med broderade kors efter kundens önskemål som används vid Ortodoxa dop och sparas för all framtid, då de anses som ett sakramenten från dopceremonin. Vi kan även brodera olika typer av badlakan för dop efter kundens önskemål. Både assyriska och syrianska kristna brukar dessa speciella tillbehör vid sina barns ortodoxa dopceremonier. Vi special designar våra doptillbehör efter deras behov. I vårt utbud finner du många individuella val av ortodoxa doptillbehör och vi har en ett stort utbud av dopkläder. Med ett mångfacetterat uttryck, där du kan skapa din helt unika dopklädsel för ditt barns ortodoxa dop. Vår målsättning är att du ska kunna vara med skapande i framtagandet av din exklusiva och unika dopdräkt, och er dopdag ska bli ett vackert minne att dela med nära och kära. Våra dopdräkter kommer i mängder av olika designer och färger och unika ortodoxa doptillbehör. Vi hopas ni ska finna just ert barns dopklänning eller dopkostym i vårt utbud och att våra specialdesignade detaljer ska förgylla er dopdag. Vår målsättning är att bli bäst i Europa på att erbjuda unika ortodoxa doptillbehör till våra kunder. Vi produktutvecklar ständigt i samråd med våra kunder för att skapa produkter så nära våra kunders behov som möjligt. Vilket ger oss näehet till våar kunder och skapar stor arbetsglädje för oss i framtagandet av nya ortodoxa doptillbehör.

Till ortodoxa dop

13 produkter

Visar 1-12 av 13 objekt

Aktiva filter

Grid
List

Pannband med silverfärgat...

Pannbandet eller midjeband som används vid dop och knyts runt barnets huvud eller midja. Dopbandet har ett enkelt stilrent kors broderat mitt fram. Korset är broderat i gräddvitt på ett kritvitt satinband, vilket ger en vacker kontrast. Bandet är 110 cm långt och 25 mm brett. Används till exempel vid vissa ortodoxa dop.

199,00 kr Pris

Doprosett med dopbroderi...

Obs! Fyll först i dina personliga val och tryck på spara knappen, fyll sedan i det du valt längre ner för att betala för dina specifika val.

Våra broderade doprosetter ger din dopklänning en exklusiv känsla och blir ett vackert minne att spara. Vi skapar din rosett efter dina önskemål. Önskar du en handgjord skyddsängel köper du tll den. Du kan välja mellan många olika toner på ditt rosettband, från 20 till 44 på ditt band. Vi broderar stil 2 på doprosetter.

Mer råd finner du nedan. Inspirationsbilder finner du här: Bildgalleri

799,00 kr Pris

Pannband med guldkors för...

Pannbandet eller midjeband som används vid dop och knyts runt barnets huvud eller midja. Dopbandet har ett enkelt stilrent kors broderat mitt fram. Korset är broderat imed ditt val av trådfärg och bandfärg efter din order. Bandet är 120 cm långt och 25 mm brett. Används till exempel vid vissa ortodoxa dop.

199,00 kr Pris

Vit badcape med valfritt...

Badcape för ortodoxa dop med kors och namnbroderi.

Eller ge bort en mysig bad cape i dopgåva. Du kan brodera till exempel barnets namn och göra den riktigt personlig. Badhandduken är vit till färgen, mysig och mjuk för babyn efter badet. En riktigt fin doppresent eller födelsegåva till babyn. Välj fritt vad du önskar brodera, ett namn eller ett kärleksbudskap som på bilden.

399,00 kr Pris

Badcape med kors för...

Badcape för tillexempel Ortodoxa dopceremonier. Vi broderar korset i den ton du önskar. Med vår mysiga badcape önskar vi bidra till att ert barns dop blir precis så som ni drömt om med de rätta tillbehören.  Badcapen är tillverkad av 100% ekologisk GOTS -certifierad bomull.

Dophandduken är 75 x 75 cm stor med en liten huva för huvudet som sveper in barnet mysigt efter dopceremonin.

Välj din önskade färg på korset nedan.

299,00 kr Pris

Ljusblått pannband med kors...

Pannbandet eller midjeband som används vid dop och knyts med en rosett på baksidan. Dopbandet har ett enkelt stilrent kors broderat mitt fram och du kan själv välja om du önskar brodera namn eller datum bredvid.Du väljer själv färg på band och broderitråd. Bandet är 110 cm långt och 25 mm brett. 

199,00 kr Pris

Vit dophätta med kors -...

Dophätta med vacker dekor med kors runt framkanten. Dophättan är syd i kritvitt blank satintyg. Hättan passar lika fint till pojkar och flickor och är en klassiker på dopbarnet. Hättan är i Svensk desig och sys för hand på Grace of Swedens ateljé. 

Vi kan sy den i off white eller creme som matchar ditt klänningsval. Se sista bilden.

Storleksguide

549,00 kr Pris

Pannband med ljusblått kors...

Pannbandet eller midjeband som används vid dop och knyts runt barnets huvud eller midja. Dopbandet har ett enkelt stilrent kors broderat mitt fram. Korset är broderat i gräddvitt på ett kritvitt satinband, vilket ger en vacker kontrast. Bandet är 110 cm långt och 25 mm brett. Används till exempel vid vissa ortodoxa dop.

199,00 kr Pris

Pannband med vackert kors

Pannbandet eller midjeband som används vid dop och knyts runt barnets huvud eller midja. Dopbandet har ett vackert litet kors broderat mitt fram. Bandet finns i vitt och korset är broderat i gräddvitt. Bandet är 110 cm långt och 25 mm brett. Används till exempel vid vissa ortodoxa dop.

199,00 kr Pris

Dopband med kors och...

Pannbandet eller midjeband som används vid dop och knyts med en rosett på baksidan. Dopbandet har ett enkelt stilrent kors broderat mitt fram och du kan själv välja om du önskar brodera namn eller datum bredvid.Du väljer själv färg på band och broderitråd. Bandet är 110 cm långt och 25 mm brett. Bandet och korsoch datum ingår i grundpriset. Vi broderar med stil 3, som på bilderna.

429,00 kr Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: