Juniid Thights Woman - Plain White - Förhindrar lårskav

  349,00 kr

  Juniid Thights Woman förhindrar lårskav, håller dig bekväm och ser bra ut i alla lägen!

  Utan lårskav är du fri att klä dig som du vill, gå hur långt du vill - kvinnlig  frihet !

  Vita stilrena supertunna thights som förhindrar skav mellan innerlår som fort ger upphov till obehag och sår. Plagget skapar en barriär mellan huden på insidan låren under dina plagg.

  Håll dig bekväm och se bra ut! Juniid Tights förhindrar skav av inre lår genom att skapa en barriär mellan huden på insidan låren under dina plagg. Eleganta, funktionella och bekväma underkläder, med platta och mjuka sömmar.

  Tillverkade i elastiskt, andningsbart, snabbtorkande och lätt material som håller sig på plats. Detta plagg är designat för att passa din kroppsform, eftersom du är den bästa precis som du är! Du hittar mer information och vår storlek guide i fotogalleriet.

  En svensk uppfinning som förhindrar problem med skavande lår. Tillverkad i 80% polyamid, 20% elastan.

  Storlekar: S, M, L, XL, XXL, XXXL

  Tillverkad av 80% polyamid, 20% elastan, Vita med tunna fina kanter.

  Juniid Thights Woman - Plain White - Förhindrar lårskav

  349,00 kr
  Storlek :
  Antal :
  Storleksguide
  Frakt


   

  Betala tryggt med Klarna

   

  Spårbar frakt

  Supertunna thights med tunna platta elastiska kanter vid midja och benavslut. Plagget förhindrar skav mellan innerlår som fort ger upphov till obehag och sår. Plagget skapar en barriär mellan huden på insidan låren under dina plagg.

  Eleganta, funktionella och bekväma underkläder, med platta och mjuka sömmar. Du hittar mer information och vår storlek guide i fotogalleriet.

  Sydda i ett elastiskt vitt  andningsbart, snabbtorkande och lätt material som håller sig på plats. Detta plagg är designat för att passa din kroppsform, eftersom du är den bästa precis som du är!  En svensk uppfinning som bidrar till din rörlighet och välbehag under alla typer av plagg.

  Tillverkad av 80% polyamid, 20% elastan,

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: