Handväska i vegetabiliskt garvat buffelläder, 2 färger

  1 589,00 kr

  Axelbandsväska i skinn som passa den moderna kvinnan som söker en stilren, nätt och smidig väska för dina nödvändigaste saker att ta med dit du går. Detta är en unik handväska gjord helt i semi-vegetabiliskt garvat buffelläder och finns i brunt och svart. Med väskan är smyckad med en silverberlock i form av ett vackert format hjärta som du kan välja att hänga på ett halsband eller ett armband om du önskar. På hjärtat är ordet ”UNIK” stansat. Varje berlock har sitt egna nummer på baksidan.

  Väskan innehåller 2st dragkedje-fickor. Innerfickan har helt djup, även bakfickan har helt djup och vinyldragkedja för att vara skonsamt mot kläderna. En vinyldragkedja stänger din väska överst. Axelremmen är reglerbar och dropplängden är 65cm. Läderkanter är målade för bästa hållbarhet. Alla metalldelar är nickelfria.

  Måtten på väskan är: Höjd 17cm, Bredd 26cm, Djup 5cm (i nederkant). Eftersom väskan är handgjord kan måtten skilja något från väska till väska

  Handväska i vegetabiliskt garvat buffelläder, 2 färger

  1 589,00 kr
  Färg :
  Antal :
  Storleksguide
  Frakt

  Tillverkas inom 20 dagar


   

  Betala tryggt med Klarna

   

  Spårbar frakt

  Väskorna tillverkas på ett bra sätt både för människa och miljö.  Väskan är designad av ALTIs designer Åsa Backman och tillverkad på fabriken i Indien där arbetarna jobbar under goda förhållanden och barnarbete inte förekommer. Fabriken och garveriet flera certifikat för att vara säker på att detta efterföljs och dessa är bland andra: ISO 9001 (Kvalitet), ISO 14001 (Miljö) och OHSAS 18001 (Hälsa & Säkerhet) Fabriken innehar även BSCI certifikatet och garveriet följer Reach direktivet.

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: