Dopklänning Grace-Leonore

En riktigt kunglig dopklänning med unik design. i vår Dopklänning Grace-Leonor blir ditt barn riktigt lyxigt högtidsklädd. Klänningen är ett hantverk med haute coture känsla och sys efter din beställning på Grace egen ateljé i Sverige. Vackra material och Svensk design. Inspirerad av modet kring sekelskiftet i  Titanicanda. 

Önskar ni köpa till en annan doprosett ur vårt sortiment, så lägger ni den i varukorgen, så syr vi den på er dopklänning. 

Storleksguider för ditt barn och plagget hittar du i fotogalleriet till vänster om huvudbilden.

15337-960
Grace of Sweden
6 999,00 kr
Inkl. moms
Storlek: C.56/62
Ärmlängd: Kortärm
Färgval av doprosett: Babyblå nr. 12
KvantitetStorleksguide

Ta hjälp av storleksguiden för att underlättar ditt val.

Bröstmåttet är det viktigaste måttet att välja storlek utifrån.

I bildgalleriet till vänster om huvudbilden finner du fler guider med bland annat våra plaggs mått. Du finner en egen måttlista för Dopkostymer: C. 62-68-74-80-86.

Storlekarna är i lagom passform, inte trånga men definitivt inte säckiga. De är inte tänkta för tex.långärmad tröja eller body under. Önskar ni kläder under så rekommenderar vi linne och strumpbyxa.

Om ditt barn ligger mitt emellan c.56/62 och c.68/74 så kan ni skriva det som en kommentar i meddelanderutan i slutet av ditt köp, så anpassar vi er klänning så den blir lagom. Ange gärna barnets bröstomkrets, vikt, nuvarande storlek och ålder där. Om det är mer än tre veckor till dopet så skriv datumet för användning så vi anpassar tillväxten. 

storleksguide för baby dopklänningar

Sys inom 8 dagar

  Säkerhetspolicy (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Leveransvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Returvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
Beskrivning

Vår dopklänning Grace-Leonore är en riktigt kunglig klänning! Den har en otroligt vacker och exklusiv spets i vitt klär livet. Klänningen är tillverkad i satin med mjukt vackert fall och avslutas med klockade volanger i chiffong i flera lager. Klänningen är ett fint hantverk som utförs på Grace egen ateljé i Sverige. Extremt vacker och välskuren dopklänning med en liten nätt puffärm med en söt spetskant. Klänningen tonar vackert från ljus creme till lite mörkare neråt volangerna, vilket ger en vacker effekt. Kjolen har ett vackert motveck fram. Om du vill ha en annan rosettfärg eller ett annat rosettalternativ så köper du det under fliken

Doprosetter, där finner du många andra färger och rosett alternativ till din dopklänning. Vi syr ditt val på det på din klänning efter dina önskemål. Alla övriga bilder på t ex brodyr och skyddsänglar är inspirationsbilder på olika variationer och finns att köpa till som tillbehör.

Dopbroderi finns som tillval och gör din klänning helt unik och personlig. Du finner det under fliken dopbroderi.

Produktdetaljer
Grace of Sweden
15337-960

Datablad

 • Satin
 • Satin
 • Romantisk
 • Dopklänning
 • Creme / Ivory
 • Female
 • 105 cm
 • Infant
  Toddler

Särskilda referenser

 • 7340206205308