Matroshatt

Söta matroshattar som ger en härlig sailor-look. Hattarna är ett hantverk från Grace egen ateljé i Sverige och de finns i två färgställningar i vitt eller off white. Matroshatten passar lika fint till alla våra sjömansmodeller, så som sjömanskostymer och sjömansklänningar. Matroshatten passar även fint till vår sjömans dopklänning.

Matroshatt

6 produkter

Visar 1-6 av 6 objekt

Aktiva filter

Grid
List

Matroshatt i off white -...

Underbar matroshatt som ger ert barn en kavat sailor-look på sin dopdag.  Vår matroshatt är ett modernt alternativ till en klassisk dophätta. Matroshatten är sydd i samma bomullssatintyg sjömanskostymen i off white. Passar både pojkar och flickor vid festliga tillfällen.

Mer inspirationsbilder på sjömansklädsel ser du här: Bildgalleri med bilder på broderier, sjömanskläder med mera. Längre ner på sidan hittar du relaterade produkter som matchar till hatten.

499,00 kr Pris

Dophätta - Off white...

Unik dophätta i Sjömansstil. Mycket fräsch hätta som passar lika fint till pojkar och flickor på sin dop eller festdag. Hättan är sydd i vacker off white bomulls satin med fin lyster och matchande satinband. Hättan handsys på vår egen syateljé i Sverige. Galleri för inspiration

Du finner varianten i vitt med blå ränder som en egen produkt i kategorin dophättor.

499,00 kr Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: