Hos oss kan du komponera en HELT UNIK Dopdräkt till Ditt Barn!

Hättor

Hättor till tex. dop, är en fin detalj som ramar in babyns ansikte. Våra dophättor finns i många olika variationer och material så som lin, siden och satin. Oavsett om du har en dopklänning sen tidigare eller har köpt den av oss , så tror vi vi du finner din hätta i vårt vackra utbud av dophättor. Vi kan även sy en dophätta helt utifrån dina egna önskemål eller försöka återskapa en matchande dophätta som gått förlorad genom åren. 

Hättor

28 produkter

Visar 1-12 av 28 objekt

Aktiva filter

Grid
List

Dophätta Tradition Antik

Fin dophätta i off white ton som ramar in ditt barns ansikte på ett sött sätt. Hättan är i Svensk design och tillverkas i bomull/ lin. Med vår söta hätta blir din dop dräkt komplett och ger ditt barn den rätta dop looken.

Storleksguide

325,00 kr Pris

Dophätta Grace-Madde i off...

Ljuv dophätta i satin i tonen Ivory. Hättan har en volang med en söt spetskant som ramar in babyns ansikte och ger ett ombonat utseende. Hättan är i Svensk design och sys på Grace of Swedens egen ateljé i matchande tyg till den klänning du valt. Hättan på huvudbilden är i Ivory.

Storleksguide

375,00 kr Pris

Dophätta Tradition Vit

Dophätta Grace-Tradition vit i underbar linne-kvalité som passar till alla våra vita linnedopklänningar. Hättan är ett traditionellt doptillbehör som ramar in barnets ansikte och ger det fokus. Lika fin på pojkar som flickor på sin dopdag. 

Storleksguide

335,00 kr Pris

Dophätta Grace-Flower

Grace-Flower hätta är en söt hätta i halvblank satin med en söt volangkant med spets. <vilket ger en vacker inramning till ansiktet och är ett fint komplement till din dopdräkt. Hättan handsys efter din beställning på Grace of Swedens ateljé i Sverige.

Storleksguide

395,00 kr Pris

Dophätta Grace-Matroshatt...

Matroshatt är en fin detalj till din sjömans-dopklänning. Den har en fräsch look med sitt vackra vita bomullssatin och marinblå ränder. Hatten är ett härligt alternativ till dophättan som ger ditt barn än härlig karaktär på sin dopdag. Bilder för inspiration: Bildgalleri med inspirationsbilder på sjömanskläder, broderier och fina tillbehör till en komplett sjömans outfit.

Storleksguide

479,00 kr Pris

Dophätta -Sjömanshätta

Unik dophätta i Sjömansstil. Mycket fräsch hätta som passar lika fint till pojkar och flickor på sin dop eller festdag. Hättan är sydd i vacker bomulls satin med fin lyster. Hättan handsys på vår egen syateljé i Sverige. Galleri för inspiration

Du finner varianten i off white med off white ränder som en egen produkt i kategorin dophättor.

Storleksguide

425,00 kr Pris

Dophätta Grace-Estelle Variant

Lyxig dophätta i satin med två lager underbar spets. Hättan passar alla Grace of Swedens modeller i creme ton. Det är ett alternativ för dig som önskar tillföra en ljuvare look till din dopdräkt. Hättan är ett hantverk som sys på Grace of Swedens egen ateljé i Sverige.

Flickan på bilden har en storlek för liten hätta. 

Storleksguide

679,00 kr Pris

Dophätta Grace-Emilmössa

Charmig Emil-mössa  som ger ditt barn en fin karaktär. Ett modernt alternativ till dophätta och används även till dopklänning. Mössan finns i fyra tygval och är ett fint hantverk från Grace of Swdens ateljé i Sverige. Pojken på bilden har ljusbrunt randigt bomullstyg i sin mössa.

Storleksguide

479,00 kr Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: