Guldsmycken

Vackra guldsmycken som passar lika fint till doppresent som födelsedagspresent för barn. Grace of Sweden väljer ut sitt presentsortiment med stor omsorg. Vi önskar att erbjuda er ett personligt urval dopgåvor så ni kan finna den perfekta presenten till just ert barns högtidsdag. Vi vill erbjuda er vackra dopsmycken i guld som blir uppskattade dopgåvor som används och älskas.

Guldsmycken

11 produkter

Visar 1-11 av 11 objekt

Aktiva filter

Grid
List

Babysko i guld

Vackert hänge till ett halsband i form av en tvåfärgad babysko i 9k guld. Hänget passar fint som gåva vid dop eller födelse av ett litet barn.

919,00 kr Pris

Berlock med ängel i guld

Vackert hänge för halsband med fin dekor i form av en graverad ängel och en inkorporerad zirconia. Smycket blir en vacker dop eller födelsegåva då det symboliserar skydd och välgång för det nyfödda barnet. Hänget är i 9K guld.

1 349,00 kr Pris

Guldgroda med sagokrona

Söt sagogroda med en liten krona, som ett hänge till en halskedja. Hänget är i är 9K guld med en glansig yta. Passar fint som doppresent eller födelsedagspresent till ett litet barn.

539,00 kr Pris

Fint hästsmycke i guld

Vackert halssmycke i form av en häst i vacker rörelse. Fin present till ett litet barn med kärlek till hästar eller som dopgåva. Smycket har en skinande gyllene yta och en elegant form och är gjort i 9K guld.

709,00 kr Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: