Festklänningar

Grace of Sweden designar även korta fest och dopklänningar.

Nästan hela vårt utbud går att få även i kort modell. Våra festklänningar passar lika fint till fester och bröllop som till dop och namngivningsceremonier. Vi designar alltid i vackra unika material av hög kvalité vilket ger extra festliga barnkläder. Vi har flera fina modeller av sjömansklänningar till baby och barn, vilket alltid är en fräsch och stilren festklädsel för dtt barn. Med våra fina accessoarer komponerar du enkelt ihop en helt unik feststass till ditt barn!

Vackra festklänningar för babyn - Svensk design och tillverkning

Festklänningar

13 produkter

Visar 1-12 av 13 objekt

Aktiva filter

Grid
List

Festklänning i naturfärgat...

Babyklänning i naturfärgat lin med fina spetsdetaljer i off white. Vacker festklänning till såväl midsommar, födelsedagr och andra högtidliga tillfällen så som stundernamngivningsceremonier och dop . Klänningen sys för hand på vår egen ateljé i Sverige. Du kan själv dekorera din klänning genom att välja till tillexempel en personlig rosett eller namnbroderi.

Storleksguide

949,00 kr Pris

Festklänning med kort ärm i...

Söt festklänning i naturfärgat lin med fina spetsdetaljer i off white, dom passar fint till å väl namngivningsceremoni som andra högtidliga stunder. Klänningen är ett välarbetat hantverk från Grace of Swedens egen ateljé i Sverige. Du kan själv dekorera din klänning genom att välja någon av våra accessoarer som du finner under doptillbehör. Så syr vi det på din klänning.

Storleksguide

949,00 kr Pris

Festklänning i off white

Söt festklänning i lin/bomull i klassisk Svensk modell. Klänningen har en gammeldags känsla och många vackra detaljer. Spetsarna är lite ljusare än det off whita klänningstyget. Klänningen passar fint till alla högtidliga tillfällen så som namngivningsceremonier, efter dopet, födelsedagar m.m. 

Storleksguide

949,00 kr Pris

Sjömansklänning i kort...

Vår älskad sjömansklänning i kort modell till dop, mottagning, namngivning och andra festliga tillfällen. Knälång modell med marinblå satinband som dekor. 

Går fint att kombinera med hätt, broderier och andra tillbehör ni finner här nedan på sidan.

949,00 kr Pris

Festklänning med rosor och...

Fin festklänning med kort ärm och en mycket vacker unik rosbård mellan livet och kjolen. Livet är sytt i ett tyg med mycket vacker siden-look. Kjolen är sydd i en ljust antikvit skir chiffong . Matchande hätta finns att köpa till. Klänningen på huvudbilden är i antikvitt. 

Storleksguide

949,00 kr Pris

Festklänning i vitt med...

Söt knälång festklänning i  kritvitt med spetsliv och off white satin med underbar lyster och matchande spetsar. Du kan själv välja om du önskar köpa till några tillbehör så som broderat band, hätta eller diadem till din klänning. I köpet av klänningen ingår en rosett med 15 cm långa band.  Klänningen passar fint till högtidliga tillfällen så som namngivningsceremonier m.m.

Storleksguide 

949,00 kr Pris

Festklänning till baby i...

Söt festklänning i levendel-lila satin med underbar lyster och organza spetsdekor i vitt. Du kan själv välja om du önskar köpa till några tillbehör så som broderat band, hätta eller diadem till din klänning. I köpet av klänningen ingår en rosett med 15 cm långa band.  Klänningen passar fint till högtidliga tillfällen så som namngivningsceremonier m.m.

Storleksguide 

849,00 kr Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: