Hos oss kan du komponera en HELT UNIK Dopdräkt till Ditt Barn!

Följ oss

Festklänningar

Grace of Sweden designar även korta fest och dopklänningar.

Nästan hela vårt utbud går att få även i kort modell. Våra festklänningar passar lika fint till fester och bröllop som till dop och namngivningsceremonier. Vi designar alltid i vackra unika material av hög kvalité vilket ger extra festliga barnkläder. Vi har flera fina modeller av sjömansklänningar till baby och barn, vilket alltid är en fräsch och stilren festklädsel för dtt barn. Med våra fina accessoarer komponerar du enkelt ihop en helt unik feststass till ditt barn!

Vackra festklänningar för babyn - Svensk design och tillverkning

Festklänningar

11 produkter

Visar 1-11 av 11 objekt

Aktiva filter

Grid
List

Festklänning i lin

Söt festklänning i naturfärgat lin med fina spetsdetaljer i off white, dom passar fint till å väl namngivningsceremoni som andra högtidliga stunder. Klänningen är ett välarbetat hantverk från Grace of Swedens egen ateljé i Sverige. Du kan själv dekorera din klänning genom att välja någon av våra accessoarer som du finner under doptillbehör. Så syr vi det på din klänning.

Storleksguide

600,00 kr Pris

Festklänning i vitt med...

Söt knälång festklänning i  kritvitt med spetsliv och off white satin med underbar lyster och matchande spetsar. Du kan själv välja om du önskar köpa till några tillbehör så som broderat band, hätta eller diadem till din klänning. I köpet av klänningen ingår en rosett med 15 cm långa band.  Klänningen passar fint till högtidliga tillfällen så som namngivningsceremonier m.m.

Storleksguide 

640,00 kr Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: