Hos oss kan du komponera en HELT UNIK Dopdräkt till Ditt Barn!

T.A. Rosett

409,00 kr

Välj en handgjord doprosett som blir pricken över i till er dopklädsel. Du kan väja mellan off white eller vit ros med vacker strass dekoration i mitten. Önskar du matchande diadem så finner du det nedan på relaterade produkter.

T.A. Rosett

409,00 kr
Färg :
Antal :
Storleksguide
Frakt

  • Betala tryggt med Klarna Betala tryggt med Klarna
  • Spårbar frakt Spårbar frakt

Handgjord unik doprosett till er dopdag. Du kan matcha din doprosett mot dit dop eller festtema eller någon av våra fina dop-accessoaraer.

Även ett matcjhande diadem finner du här nedan. Önskar ni broderi köper ni till det separat, så drar vi av 100 kr på er faktura när ordern inkommer.

Den här produkten har inga recensioner!

Du kanske också gillar

Häng med på senaste trenderna i vår nya katalog

Off white diadem med...

Sött blommdiadem med små strassdetaljer i blommans mitt. Ger ett smäckert och festligt intryck som blir pricken över i till ditt barns högtidsdräkt! Finns i två toner, vitt och off white.

159,00 kr Pris

Diadem med tygros och...

Lyxigt diadem för dop och fest till din baby. Diademet är gjort av en stora tygros i off white med exklusiva strass detaljer med lyxig känsla. Passar lika fint till dop som andra högtidliga tillfällen till lite äldre barn.

160,00 kr Pris

Diadem med vit ros med...

Dopdiadem med vit vacker ros med gnistrande strass-stenar, monterat på ett elastiskt band. Fin detalj till dopdagen eller andra högtidliga tillfällen. Diademet finns i vitt och cremefärg. Lika fint till alla festliga tillfällen för ditt barn.

160,00 kr Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: