Dophättor i bomull

Vi designar dophättor i många olika stilar och variationer för att kunna erbjuda våra kunder mångfald och möjligheten att själva kombinera en unik och personlig dopklädsel. Bland våra bomullshättor finner du allt från sekelskiftes modeller i tunn bomullsbatist till moderna sjömansmodeller finner du bland vårt utbud av dopklänningar. Grace of Sweden tillverkar dopkläder av hög kvalité och i egen design. Allt från moderna dophättor till historiska dopkläder finner du hos Grace of Sweden i vår egen design.

Dophättor i bomull

10 produkter

Visar 1-10 av 10 objekt

Aktiva filter

Grid
List

Dophätta - Old Memories

Söt dophätta i sekelskifts stil. Tyget är en tunn off white bomullsbatist som har en vacker rand och en hemvävd känsla.

Mycket klädsam och välarbetad modell med ett litet rynk på baksidan hättan. Dophättan ramar in ditt barns ansikte på ett vackert sätt. Dophättan är ett klassiskt plagg som gör ditt barns dopklädsel komplett.

Storleksguide

499,00 kr Pris

Dophätta - Off white...

Unik dophätta i Sjömansstil. Mycket fräsch hätta som passar lika fint till pojkar och flickor på sin dop eller festdag. Hättan är sydd i vacker off white bomulls satin med fin lyster och matchande satinband. Hättan handsys på vår egen syateljé i Sverige. Galleri för inspiration

Du finner varianten i vitt med blå ränder som en egen produkt i kategorin dophättor.

499,00 kr Pris

Matroshatt i off white -...

Underbar matroshatt som ger ert barn en kavat sailor-look på sin dopdag.  Vår matroshatt är ett modernt alternativ till en klassisk dophätta. Matroshatten är sydd i samma bomullssatintyg sjömanskostymen i off white. Passar både pojkar och flickor vid festliga tillfällen.

Mer inspirationsbilder på sjömansklädsel ser du här: Bildgalleri med bilder på broderier, sjömanskläder med mera. Längre ner på sidan hittar du relaterade produkter som matchar till hatten.

499,00 kr Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: