Monogram dopklänningsbroderi
  • Monogram dopklänningsbroderi
  • Klassiskt Monogram dopklänningsbroderi i linnefärg

  Monogram dopbroderi

  249,00 kr

  Monogram broderi är ett bra alternativ för dig som önskar ett diskret dopbroderi eller vill få plats med många broderier på din dopklänning. Vi erbjuder många vackra färger och alternativ för att göra din dopklänning så personlig och unik som möjligt.

  Se vår infografic för mittenplacering, högerplacering och vänsterplacering i bildgalleriet.

  Mer information finner du längre ner på sidan om du inte köper klänning av oss utan vill brodera en dopklänning du redan har.

  Produktanpassning

  Glöm inte att spara din anpassning innan du lägger produkten i kundvagnen
  • 250 tecken max
  • 250 tecken max
  Monogram dopklänningsbroderi

  Monogram dopbroderi

  249,00 kr
  Antal :
  Storleksguide
  Frakt

  Sys inom 5 dagar


  Ytterligare information

   

  Betala tryggt med Klarna

   

  Spårbar frakt

  Monogram dopbroderi är en vacker diskret detalj som blir ett fin släktminne att bevara i generationer.

  Vanligaste frågorna om dopklänningsbroderi

  Här kan du se många inspirationsbilder på olika broderier på vår Pinterestsida:  Broderigalleri

  Om ni vill ha samma typsnitt och samma färg som tidigare broderi så finns det som val alternativ, så ser vi till att det blir rätt.

  Broderi Cirka 70% av kunderna broderar dopdatumet 30% broderar barnets födelsedatum.

  Om du vill ha broderiet ton i ton så välj gräddvit tråd till vitt tyg och kritvit tråd till off white tyg, då blir brytningen lagom och broderiet framträder vackert.

  Vi rekommenderar stil 2 till  ton i ton broderier, då stil 1 lätt smälter in för väl och blir svår att urskilja. Vill du ha ditt broderi mycket diskret så kan du dock välja det.

  Om du önskar någon speciell storlek på ditt broderi, ange det i meddelanderutan i slutet av ditt köp.

  Annars anpassar vi broderiet efter de antal namn du valt och den trådfärg/typsnitt du valt. Ju fler namn desto mindre bokstäver. Vid många namn rekommenderar vi stil 1 eller 3. Dock inte ton i ton.

  Se vår infografic för mittenplacering, högerplacering och vänsterplacering i bildgalleriet.

  Om du önskar brodera en dopklänning som du har, som inte  som inte är köpt ifrån oss och du vill köpa brodyr så går det bra. (Så länge klänningen inte är väldigt gammal och skör.)

  Särskilda villkor: Vi är naturligtvis väldigt aktsamma med din klänning, men det finns alltid risk att något missöde sker med en broderimaskin. Det kan till exempel komma oljestänk på tyget eller maskinen kan köra fast och göra ett hål.

  Med våra egna klänningar är detta inget problem eftersom vi kan sy upp en ny. Men om det skulle ske med din klänning så att den inte går att återställa så ersätter vi dig med en valfri modell av våra klänningar i serien Tradition, Madde eller Flower.

  När vi skickar din klänning så tar fraktbolaget över ansvaret, våra försändelser är alltid spårbara och försäkrade, dock ersätts aldrig affektionsvärdet.

  Beställ ditt broderi här efter dina önskemål och sänd sedan klänningen till oss. Lägg en lapp med klänningen så vi vet till vilket broderi eller order den hör. sätt gärna en säkerhetsnål där du önskar ditt broderi plasserat för att minska risken för missförstånd.

  Leveransadress:

  Kristina Olofsson

  Designcompaniet AB

  Lillro 111

  855 90 Sundsvall

  Sweden

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: