Diadem

Vackra handgjorda didem från Grace of Swedens egen ateljé i Sverige. Med diademet blir ditt barn extra festfin på sin dopdag. Vi har många olika varianter av hårband att välja bland. Grace of Sweden tillverkar de allra flesta diademen för hand i sin ateljé i Sverige. Många av våra modeller matchar exakt mot en specifik dopklänning medans andra går att kombinera till vilken dopklänningsmodell du än valt. Vårt mest unika diadem är handgjort i 1700-tals teknik med handgjorda blad på varje blomma, lika så vårt diadem som du kan brodera med tillexempel ditt barns namn eller dopdatum blir mycket personliga och unika dopdetaljer.

Diadem

39 produkter

Visar 1-12 av 39 objekt

Aktiva filter

Grid
List

Diadem stort rosa ros

Festfint diadem till ditt barn. Grace of Sweden tillhandahåller många fina accessoarer som är lika fina till olika typer av högtidsstunder så som dop, bröllop och andra festliga tillfällen i livet. Det här diademet har en stor läcker ros som tonar vackert i olika rosa toner och har små förhöjande strass-stenar.

199,00 kr Pris

Off White rosdiadem

Exklusivt festdiadem till ditt barns högtidsstund. Med Grace of Swedens doptillbehör kan du själv komponera ihop en fin outfit till ert dop eller fest. Vi erbjuder många olika varianter för att du ska kunna lyfta fram just ditt barns unika personlighet med våra diadem och övriga doptillbehör. Diademet går i off white / creme-färgade toner med vackra strass-stenar.

DET ROSA ÄR TILLFÄLLIGT SLUT!

199,00 kr Pris

Lyxigt rosdiadem

Lyxigt diadem för dop och fest till din baby. Vårt utbud av diadem är vackra accessoarer till din dopklänning eller annan högtidlig stund i era liv. Diademet är gjort av tre stora tygrosor i off white med exklusiva strass detaljer.

199,00 kr Pris

Spetsdiadem med rosett

Sött diadem i elastisk spets dekorerad med en skir organza-rosett. Diademet sys för hand på Gracce of Swedens ateljé i Sverige. färgen är mjukt vit/off white i tonen. Ger ditt barns ansikte en söt inramning.

169,00 kr Pris

Lyxigt rosdiadem med...

Lyxigt diadem för dop och fest till din baby. Vårt diadem är vackra accessoarer till din dopklänning eller annan högtidlig stund i era liv. Diademet är gjort av stora tygrosor i off white med exklusiva strass detalj i mitten som ger en riktigt exklusiv och festlig känsla. Vi importerar dessa välgjorda diadem från USA. 

349,00 kr Pris

Vitt diadem med blommor och...

Sött vitt dopdiadem med en grupp blommor dekorerade med pärlor och stenar. Ett lyxigt diadem som passar utmärkt till små barns festliga tillfällen i livet. Diademet matchar alla våra vita dopkläder och förhöjer dit barns dopklädsel.

199,00 kr Pris

Rosa festdiadem

Festfint rosa diadem med vackra strassdetaljer. Diademet är en vacker detalj som ger en fin helhet till till ditt barns festklädsel på sin högtidsdag. Diadem med är gjort i shabby chic look med en  vacker strassdekoration i mitten.

199,00 kr Pris

Festdiadem med vit...

Diadem med rosa stilfull vit rosett med dubbla öglor. för festliga tillfällen. En riktigt klassisk rosett av gjord av ripsband. Passar till babayns alla högtidliga tilfällen. 

139,00 kr Pris

Diadem med tygros och...

Lyxigt diadem för dop och fest till din baby. Diademet är gjort av en stora tygros i off white med exklusiva strass detaljer med lyxig känsla. Passar lika fint till dop som andra högtidliga tillfällen till lite äldre barn.

199,00 kr Pris

Diadem med rosa starss-ros...

Rosa diadem med vacker blomma och en lyxig strassdetalj i mitten. Diademet passar små flickors högtidliga tillfällen så som födelsedagar, dop och andra högtider. Diademet tillför den extra festliga känslan och en fin inramning till ansiktet.

199,00 kr Pris

Diadem med vit ros med...

Dopdiadem med vit vacker ros med gnistrande strass-stenar, monterat på ett elastiskt band. Fin detalj till dopdagen eller andra högtidliga tillfällen. Diademet finns i vitt och cremefärg. Lika fint till alla festliga tillfällen för ditt barn.

199,00 kr Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: