Till följd av Covid 19 har många barns dopdag blivit framflyttade de senaste året. Nu när vi ser ljuset i tunneln så har många bäbisar blivit större än de vanliga dopbarnen och kräver större storlekar. Vi har möjligheten att tillgodose era behov av större storlekar då vi syr våra dopkläder på vår egen ateljé i Sverige. Ni finner hela vårt sortiment i storlek 80 och 86 som standard. Utom ett fåtal dopklännings och dopkostymsmodeller där tyget är slut och vi inte kan sy större åt er. Vi syr även c.92 på begäran, maila oss och fråga om just din drömklänning eller kostym kan fås i c 92 så kan vi troligen ordna det.

För des om tycker det känns konstigt med dopklänning till så pass stora pojkar så har vi ett vackert modernt utbud av dopkostymer till era söners dopdag. Vi har även ett fint utbud av ankellånga eller vadlånga klänningar för er som vill att barnet går själv in i kyrkan eller till mottagningsklänning efter dopet. 

Vi hoppas ni äntligen ska få hålla era dop under 2021, få presentera era små älsklingar för släkt och vänner och ha en fin gemensam högtidsstund att minnas i framtiden.

sales@graceofsweden.com

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: