Hos oss kan du komponera en HELT UNIK Dopdräkt till Ditt Barn!

Följ oss

Baby bäddset med kärleksbudskap

Hos Grace of Sweden finner ni unika sängkläder av hög kvalité som ni kan brodera ett personligt kärleksbudskap på. Tex: "Här sover Mormors hjärta" "Mitt livs kärlek" eller barnets namn och födelsedatum. Bäddsetet blir en uppskattad dopgåva eller födelsedagspresent  till babyn. Finns både för spjälsäng och barnvagn. Grace of Sweden designar egna sängkläder till babyns vagga, vagn eller spjälsäng i högsta kvalité och nogrannt och detaljrikt hantverk. Vi syr våra bäddset i ÖkoTex märkta tyger. Om du önskar så kan du själv välja vad du vill brodera på babyns påslakan, ett namn, födelseår eller kärleksbudskap. Så blir det en vacker och uppskattad dopgåva eller födelse present.

Baby bäddset med kärleksbudskap

12 produkter

Visar 1-12 av 12 objekt

Aktiva filter

Grid
List

Bäddset för vagga och vagn...

Ge bort ett ljuvligt bäddset med ett personligt broderi i doppresent. Vi broderar efter dina önskemål så din gåva blir helt personlig och unik och förmedlar hur mycket kärlek och omsorg du lagt i din gåva. Brodera barnets namn eller ett litet kärleksbudskap på påslakanet. Bäddsetet passar till vagn eller vagga och är i 100% ekologisk bomull från Summerville. Bäddsetet finns i tre olika färgtoner.

399,00 kr Pris
Baby bäddset med valfritt broderi
Snabbtitt
  • På rea!
  • −20%

Baby bäddset med valfritt...

Bäddset till vagn eller vagga från Grace of Swedens kollektion av unika babypresenter. Vi syr ditt bäddset i vår egen ateljé i Sverige och broderar efter dina önskemål. Tex. barnets namn eller ett litet kärleksbudskap. Vi syr våra sängkläder i ÖkoTex märkta tyger med stor omsorg. Påslakanet har en vacker bård med franska liljor och en fin passpoal. Vi vill hjälpa dig ge bort en helt unik present.

280,00 krBaspris 349,00 kr Pris
Vackert baby bäddset från Grace of Sweden
Snabbtitt
  • På rea!
  • −20%

Vackert baby bäddset från...

Vackert bäddset till babyn, där du själv kan välja om du önskar brodera ett kärleksbudskap eller barnets namn. Lika uppskattad gåva vid födelse och dop. Storleken passar vagga och vagn och finns i blått och rosa. Sängkläderna sys i Grace of Swedens egen ateljé i Sverige. De är välgjorda med många vackra detaljer, som det vackra liljemönstrade tyget med matchande passpoal. Tygerna är ÖkoTex-märkta.

280,00 krBaspris 349,00 kr Pris

Bäddset för spjälsäng med...

Ge bort ett klassiskt rutigt bäddset med vackra detaljer till spjälsäng eller barnsäng i dop eller födelsegåva. Vi broderar utifrån dina önskemål, tex. barnets namn eller ett litet kärleksbudskap. Vilket gör din present till babyn helt unik. En lika rolig och användbar gåva att få som att ge bort. Bäddsetet är i 100% ekologisk bomull från Summerville. Settet finns i tre olika färgtoner.

480,00 krBaspris 599,00 kr Pris

Bäddset för spjälsäng med...

Ge bort ett ljuvligt bäddset med ett personligt broderi, brodera barnets namn eller ett litet kärleksbudskap på påslakanet. Så skapar du en unik och personlig gåva till ett barns födelse eller dop, som är både användbar och vacker. Bäddsetet passar til spjälsäng eller barn säng och är i 100% ÖkoTex bomull från Summerville. Bäddsetet finns i tre olika färgtoner.

480,00 krBaspris 599,00 kr Pris

Sängkläder för spjälsäng...

Ge bort ett vackert unisex bäddset med ett personligt broderi i doppresent. Vi broderar efter dina önskemål så din gåva blir helt personlig och unik, brodera till exempel barnets namn eller ett litet kärleksbudskap. Bäddsetet passar till spjälsäng eller barnsäng och är i 100% ÖkoTex-märkt bomull från Summerville. Bäddsetet har ett klassiskt rutmönster och finns i tre olika vackra färgtoner.

480,00 krBaspris 599,00 kr Pris
Bäddset från Grace of Sweden med valfritt broderi
Snabbtitt
  • På rea!
  • −20%

Grace of Swedens bäddset...

Vårt bäddsätt i Svensk lantstil är ateljésytt med många vackra detaljer. Sättet finns endast i fem exemplar och med broderi kan du skapa en helt unik present till en baby. Du kan fritt välja ditt broderi, om du vill brodera ett kärleksbudskap eller tex. barnets namn och födelseår. En lika rolig och användbar gåva att få, som att ge bort. Bäddsetet är sytt i ÖkoTex märkta tyger. 

300,00 krBaspris 375,00 kr Pris
Vackert baby bäddset från Grace of Sweden
Snabbtitt
  • På rea!
  • −20%

Rosa ateljésytt bäddset...

Vackert bäddset till babyn, där du själv kan välja om du önskar brodera ett kärleksbudskap eller barnets namn. Bäddsettet är från Grace of Swedens egen kollektion av handgjorda doppresenter. Det finns endast i tre exemplar. En mycket välarbetad dopgåva med många vackra detaljer i country style. Tyget har en vacker dov rosa ton med blombårder och matchande passpoal. Tygerna är ÖkoTex-märkta.

300,00 krBaspris 375,00 kr Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: