Hos oss kan du komponera en HELT UNIK Dopdräkt till Ditt Barn!

  Dopkostym med sidenväst för pojke
  • Dopkostym med sidenväst för pojke
  • Dopkostym till pojkar för kyrkdop
  • Dopkostym med fint dopbroderi
  • stilig Dopkostym med fluga i marinblått
  • vit Dopkostym för pojkars dop
  • Dopkostym från grace of sweden
  • pojke i nya dopkläder
  • Dopkostym med sidenväst för pojke

  Festfin dopkostym

  2 225,00 kr

  Festlig kostym för pojkar vid dop och andra högtidliga tillfällen för babyn. Kostymen är sydd i mjuk och behaglig trikå i off white med en vacker sidenväst i högsta brudsiden kvalité! Du kan själv välja färg på flugan som ingår i kostymen. Mycket välarbetad dopdräkt av högsta kvalité. Vi skickar gärna tygprover om ni mailar oss.

  Önskar du köpa till en broderad doprosett så hittar du det i relaterade produkter nedan. 

  Storlekslista finner du i bildgalleriet.

   

  Dopkostym med sidenväst för pojke

  Festfin dopkostym

  2 225,00 kr
  Storlek :
  Färg :
  Fluga :
  Antal :
  Storleksguide
  Frakt

  • Betala tryggt med Klarna Betala tryggt med Klarna
  • Spårbar frakt Spårbar frakt

  Underbar dopkostym till en liten kille. Passar lika fint till alla typer av högtidliga tillfällen så som bröllop, födelsedagar m.m. Kostymen är sydd i mjuk trikå i off white och har en väst i 100% siden i högsta brudklänningskvalité. Västen har små fickor och fina knappar, ärm och benslut har sköna muddar i samma fina trikå. Kostymen stängs i ruggen med ett dolt blixtlås.

  För den som önskar kan man brodera någonting på västen. På ficklocket ryms en täxt på max 6 bokstäver. Önskar man något längre kan det broderas under fickan. Köp ditt broderi under fliken klänningsbroderi och ange i meddelanderutan i slutet av ditt köp vart du vill ha det placerat. Önskar du köpa till en broderad doprosett så hittar du det i relaterade produkter nedan eller i den här länken.

  Den här produkten har inga recensioner!

  Du kanske också gillar

  Häng med på senaste trenderna i vår nya katalog

  Doprosettsbroderi med korta...

  Obs! Fyll först i era personliga val och tryck på sparaknappen, sen fyller ni i vad ni valt längre ner för betalningen av just era val.

  Våra broderade doprosettband ger din högtidsdräkt en exklusiv känsla och blir ett vackert minne att spara i framtiden. Här kan du välja en kort rosett som passar fint till korta klänningar eller sjömanskostymer och festkostymer. Vi broderar utifrån dina önskemål och du kan välja mellan många olika toner på ditt rosettband, från 20 till 44 i bildgalleriet. Du kan dekorrera din doprosett med en skyddsängel, ros-rosett.

  Obs! Om ni har problem att er vara dubbleras i kassan, kontakta oss så löser vi det. Om man köper flera produkter med personliga anpassningar så kan det krångla lite just nu. 

  Fler råd finner du nedan och inspirationsbilder hittar du här: Bildgalleri

  449,00 kr Pris

  Moderna babyskor för dop

  Tuffa babyskor i vitt med blå detaljer. Passar lika fint till dop, bröllop och andra festliga tillfällen och är en utmärkt matchning till våra sjömanskläder. Skon är välgjord och finns i tre storlekar. Skon är tillverkad i vit bomulls canvas med fina detaljer.

  En detalj som ger det där extra till din festoutfit. 

  Skostorlek 22, 13 cm från tå till häl

  Skostorlek 20, 12 cm från tå till häl

  Skostorlek 18, 11 cm från tå till häl

  229,00 kr Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: