Stilren shoppningväska i buffelläder, svart eller brun

  2 495,00 kr

  ALTIs designade skinnväska finns både i svart och brunt och är tänkt att passa den moderna kvinnan som söker en stilren shoppningväska. En unik handväska gjord helt i semi-vegetabiliskt garvat buffelläder och finns i brunt och svart. Med väskan är smyckad med en silverberlock i form av ett vackert format hjärta som du kan välja att hänga på ett halsband eller ett armband om du önskar. På hjärtat är ordet ”UNIK” stansat. Varje berlock har sitt egna nummer på baksidan.

  Väskan innehåller 3st dragkedjefickor. Innerfickan har helt djup och vinyldragkedja, även bakfickan har helt djup och vinyldragkedja för att vara skonsamt mot kläderna. Framfickan har halvt djup med metalldragkedja för ett snyggt och tufft utseende. Väskan har gott om plats för dina prylar i det stora facket och innehåller även en mobilficka för din telefon. Det stora facket är utrustat med vinyldragkedja så du helt kan stänga din väska. Handtagen är väl anpassade för att sitta bra på axeln. Läderkanter är målade för bästa hållbarhet. Alla metalldelar är nickelfria.

  Mått: Höjd 30cm, Bredd 35cm, Djup 12cm. Väska i en vacker brun färg. Eftersom väskan är handgjord kan måtten skilja något från väska till väska

  Stilren shoppningväska i buffelläder, svart eller brun

  2 495,00 kr
  Färg :
  Antal :
  Storleksguide
  Frakt

  Tillverkas inom 20 dagar


   

  Betala tryggt med Klarna

   

  Spårbar frakt

  Väskorna tillverkas på ett bra sätt både för människa och miljö.  Väskan är designad av ALTIs designer Åsa Backman och tillverkad på fabriken i Indien där arbetarna jobbar under goda förhållanden och barnarbete inte förekommer. Fabriken och garveriet flera certifikat för att vara säker på att detta efterföljs och dessa är bland andra: ISO 9001 (Kvalitet), ISO 14001 (Miljö) och OHSAS 18001 (Hälsa & Säkerhet) Fabriken innehar även BSCI certifikatet och garveriet följer Reach direktivet.

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: