Lista på produkter efter tillverkare Grace of Sweden

Grace of Sweden designar moderna, exklusiva och individuella dop och högtidskläder för din baby. Hos oss kan du själv komponera din unika dopklänning utifrån våra vackra dop-accessoarer och broderitjänster.

Grace of Sweden erbjuder moderna dopkläder utöver det vanliga. Vi designar dopkläder, doptillbehör och utför brodyrtjänster som gör att varje kund kan vara med att designa just sin unika dopdräkt. Vår ambition är att skapa en exklusiv och individuell kollektion för våra kunder. Vår önskan är att är att bidra till att göra er högtidsdag till ett vackert minne. Vi gör alltid det lilla extra för  kunden.Modern teknik med gammedags service och hantverkskunnande!

269 produkter
Visar 1-12 av 269 objekt
Sängkläder för spjälsäng med eget val av broderi Snabbtitt
  • På rea!
  • −20%

Ateljésydda unisex...

Ge bort ett vackert unisex bäddset med ett personligt broderi i doppresent. Vi broderar efter dina önskemål så din gåva blir helt personlig och unik, brodera till exempel barnets namn eller ett litet kärleksbudskap. Bäddsetet passar vagga eller vagn och är i ÖkoTex-märkt bomull. 

297,30 krBaspris 371,63 kr Pris
Baby bäddset med valfritt broderi Snabbtitt
  • På rea!
  • −20%

Baby bäddset med valfritt...

Bäddset till vagn eller vagga från Grace of Swedens kollektion av unika babypresenter. Vi syr ditt bäddset i vår egen ateljé i Sverige och broderar efter dina önskemål. Tex. barnets namn eller ett litet kärleksbudskap. Vi syr våra sängkläder i ÖkoTex märkta tyger med stor omsorg. Påslakanet har en vacker bård med franska liljor och en fin passpoal. Vi vill hjälpa dig ge bort en helt unik present.

276,69 krBaspris 345,86 kr Pris

Babyfilt med blå stjärnor...

Mysfilt till babyn i vitt med blå stjärnor och möjlighet att brodera barnets namn eller ett kärleksbudskap efter egen önskan. Underbar dopgåva eller till babyns födelse, som kommer uppskattas mycket. Vill du ge bort ett set så hittar du många fina personliga dopgåvor som matchar babyfilten fint. Filten har även en busig mus broderad. Mer information finner du nedan.

129,00 kr Pris

Babyfilt med nallebjörnar

Söt babyfilt med nallebjörnar i pastelltoner. Fin unisex present till dopet eller födelsegåva. Filten är i fleece och fodrad med bomull. Måtten på babyfilten är 80X80 cm.

Endast med rosa foder kvar, den blå varianten är slutsåld.

Filten levereras med en matchande rosett , som gör den festfin att ge bort.

139,00 kr Pris

Babyfilt med prickar

Mysig babyfilt i fleece med prickar. Finns i tre färgställningar rosa/lila, ljusblå och svart. Babyfilten är fodrad med bomullsfoder. Måtten är 70x70 cm. Filten levereras med ett festligt sidenband, färdig att ge bort som dopgåva eller födelsepresent.

139,00 kr Pris

Babyfilt med röda stjärnor...

Vår mysiga babyfilt i vitt med små röda stjärnor är en perfekt unisex gåva. Du kan själv välja att brodera barnets namn eller ett litet kärleksbudskap. På så sätt skapar du en fin gåva att ge bort till barnets födelse eller vid dopet. Filten kommer att vara en mysig följeslagare till din lilla sovande ängel. En riktigt fin doppresent eller födelsegåva till babyn. 

129,00 kr Pris

Babyfilt med valfritt...

Mysig babyfilt i vitt med ljusa stjärnor och en CD med noga utvalda babysånger ifrån Barnkammarboken. Om du önskar brodera någonting på din filt så går det bra. Sval singelfilt i bomull. En riktigt fin doppresent eller födelsegåva till babyn som matchar fint till många andra av våra doppresenter. Den röda filten visar hur broderi kan se ut. 

Önskar ni broderi på er filt så köper ni till ett "Dopklänningsbroderi" HÄR, så broderar vi det ni valt på er filt.

149,00 kr Pris

Babyskor i rosa

Söta små babyskor i rosa med söta detaljer och en liten rosa rosett. Skon har lite antiglid under sulan.

Skostorlek 22, 13 cm från tå till häl

Skostorlek 20, 12 cm från tå till häl

Skostorlek 18, 11 cm från tå till häl

179,00 kr Pris

Babyskor med söta rosa...

Välgjorda babyskor i vitt  med små fina brodeade rosa små stjärnor som söta detaljer. Passar lika fint till dop, bröllop och andra festliga tillfällen och är en utmärkt doppresent. Skon är välgjord och finns i tre storlekar. Dopskon passar fint till många av våre fest och dopkläder.

En detalj som ger det där extra till din babys festoutfit. 

Skostorlek 22, 13 cm från tå till häl

Skostorlek 20, 12 cm från tå till häl

Skostorlek 18, 11 cm från tå till häl

219,00 kr Pris

Badcape med kors för...

Badcape för tillexempel Ortodoxa dopceremonier. Vi broderar korset i den ton du önskar. Med vår mysiga badcape önskar vi bidra till att ert barns dop blir precis så som ni drömt om med de rätta tillbehören. 

Välj din önskade färg på korset nedan.

299,00 kr Pris

Bäddset för spjälsäng med...

Ge bort ett klassiskt rutigt bäddset med vackra detaljer till spjälsäng eller barnsäng i dop eller födelsegåva. Vi broderar utifrån dina önskemål, tex. barnets namn eller ett litet kärleksbudskap. Vilket gör din present till babyn helt unik. En lika rolig och användbar gåva att få som att ge bort. Bäddsetet är i 100% ekologisk bomull från Summerville. Settet finns i tre olika färgtoner.

599,00 kr Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: